Nieuwe wervingscampagne Ziggo (Q3 2023)

ziggokorting2.pngDe strijd om nieuwe klanten is nog lang niet voorbij. Waar het voorheen heel normaal was om één tot drie maanden korting te geven aan nieuwe klanten is het inmiddels noodzakelijk gebleken om kortingen tot wel 12 maanden te geven.

Ziggo richt zich met de nieuwe campagne voornamelijk op combinatie pakketten. Zou je voor het top abonnement Internet Giga & TV Max gaan dan loopt de korting op tot wel € 570,-.

AbonnementKortingKorting
Internet Start50%6 maanden
Internet Complete50%6 maanden
Internet Giga50%9 maanden
Internet & TV Start50%9 maanden
Internet & TV Complete50%9 maanden
Internet & TV Giga50%12 maanden

Het lokken van nieuwe klanten met aantrekkelijke kortingen is uiteraard niet nieuw. Onlangs had KPN ook een bijzondere actie waarbij nieuwe klanten een Philips Smart TV ter waarde van € 499,- kregen. Een hard gelach voor bestaande abonnee's. Die moeten vaak wat meer moeite doen en zelf bellen, of jaarlijks overstappen van provider om in aanmerking te komen van dit soort voordeeltjes.

Update: Ook voor zakelijke klanten worden er flinke kortingen gegeven tot wel 12 maanden voor 50%. Zie https://www.ziggo.nl/zakelijk/aanbiedingen
 
Laatst bewerkt:
Gewoon via de link die ik plaatste:

https://www.ziggo.nl/zakelijk/aanbiedingen

1692891004089.png
 
Dat is apart zeg ... dat zijn weer hele andere kortingen. Lijkt me een fout ergens?
 
Nee die prijzen van zakelijk kloppen wel.
Want bij die prijzen zijn iets lager maar er komt nog 21% btw erbij als zakelijke klant.
En bij particulier zijn de prijzen hoger maar dan inclusief
 
Ik vergeleek de maandprijzen tussen de twee plaatjes en die zijn beide van zakelijke abonnementen. En de verschillen zijn geen 21%.
 
Bij OneApi staat ook in het lijstje o.a Wifi Back-up zakelijk en Business Crew wat ik in de lijst van Rene niet terug ziet.
 
Terug
Bovenaan