Viaplay blijft in Nederland, maar trekt zich terug uit veel andere landen

Wat ik wel eens gelezen heb daar ze daar een samenwerking hebben met een provider. Ik meen dat die Telenor heet.


Ze mogen nog blij zijn dat de providers hun hier de lineaire optie aanboden anders hadden ze meteen al een groot probleem gehad.
Ik hoop dat ze weer terug naar Zweden gaan.

Wie zal het zeggen of Netflix gaat meebieden. Je weet het nooit.
Ziggo zal ook zijn best doen om de uitzend rechten in handen te krijgen.
 
Laatst bewerkt:
Je vraagt je ook af wie nou die lokale partners zijn waarmee viaplay mee samen wilt gaan werken.
Tenminste dat lees ik..hoe dit zich zal gaan ontwikkelen is de vraag en of deze de samenwerking wel aan willen gaan.
Een , lokale partij ,lijkt nu canaal digitaal te zijn.
 
Laatst bewerkt:
https://www.totaaltv.nl/nieuws/providers-hopen-op-langer-verblijf-formule-1-bij-viaplay/

Wat ik hierover willen zeggen is dat als KPN het liever niet zou willen dat het bij Ziggo komt waarom ze zelf dan niet bieden want immers ook zij mogen meebieden.

Overigens lijkt het wel of die Chris Woerts aandelen heeft bij Viaplay hoe hij erover praat. Zo van:" De speculaties kloppen allemaal niet ze gaan kostte wat kost blijven".We will stay strong in the Netherlands..das makkelijk gezegd als je al zoveel verloren hebt en je wederom een groot risico aangaat om weer miljoenen uit te gaan geven. Er wordt ook effe vergeten dat een grote partij als VodafoneZiggo ook gaat meebieden. Bovendien kan VodafoneZiggo ook 4K kwaliteit bieden. Viaplay deed iedere keer net alsof ze met het lineaire kanaal gingen stoppen terwijl dat in feite nooit gaat gebeuren zeker niet als het op 4K content aankomt. Ik zie het ook niet gebeuren dat ze nu de durf hebben zo veel te bieden dat F1 pro ook de F1 niet meer in Nederland mag uitzenden. Dus als ze nu weer veel geld gaan bieden en de onvrede die er al is( beloftes niet nakomen,kwaliteit van de app/beeld,prijsverhoging,arrogante houding) nemen ze wederom een hoog risico om over VodafoneZiggo heen te gaan bieden. Voor mij zijn de series het niet waard waarbij ik lees dat Viaplay wederom de prijs wilt gaan verhogen.
Ergens moeten ze het terug gaan verdienen je vraagt je af hoe ze dat dan willen doen waarbij ze ook niet mogen vergeten dat er nog een oorlog woedt wat ook van invloed kan zijn op wat mensen uit willen geven. De hoge prijs voor energiekosten zijn nog niet voorbij helaas om maar eens wat te noemen en de boodschappen zijn ook niet echt goedkoop.
Ik heb het vaak gezegd wat mij betreft mag Viaplay het verliezen daar hoop ik op waarbij ik respecteer dat er ook mensen zijn die juist hopen van Viaplay blijft.

Wie zijn dan die lokale partijen die zouden willen helpen? Canaal digitaal springt bij maar wie nog meer dan? KPN soms?
Ik lees ook dat KPN het niet leuk vindt dat ze dan weer het Ziggo sport totaal pakket moeten aanbieden maar nu moeten ze voor viaplay toch ook de prijs vragen en ook dan kunnen ze ook kortingen geven. Bovendien als ze het dan niet zo leuk vinden kom ik weer op het punt: Waarom ze dan zelf niet gaan bieden? Als het zo niet bevalt dat VodafoneZiggo met de buit ervan door gaat laat ze dan zelf een bedrag neertellen ipv liggen te klagen of hun zorgen te uiten als VodafoneZiggo het weer in handen kan krijgen.
 
Laatst bewerkt:
Misschien ooit, maar tot en met 2024 gewoon bij Viaplay ;)
Dus volgend jaar ook nog viaplay?
Jammer. Mijn centjes gaan ze niet krijgen.
Hoe willen ze nu nog geld gaan krijgen om in series en dergelijke te investeren vraag je je af.
Wellicht komt er ook nog een prijsverhoging aan. Ze willen je weer een jaar aan hun binden door korting te geven op een jaarabonnement.

Uiteraard gaan ze het lineaire kanaal niet loslaten wat wel keer op keer gezegd wordt alsof ze ooit los van de providers zullen komen te staan.
Juist deze hebben ervoor gezorgd dat het niet meteen al mis ging met viaplay.
Het gaat nog wat worden als je de prijs in deze tijden wilt gaan verhogen. Alles is duurder geworden en de prijs van viaplay is nu al niet mals.
Ik zie het niet gebeuren maar ergens moeten ze het geld terugkrijgen..
 
Terug
Bovenaan