Viaplay blijft in Nederland, maar trekt zich terug uit veel andere landen

Johnny54

Moderator
Berichten
19.409
Internet
  1. Ziggo
Digitale TV
  1. Ziggo
1692357581382.png
Streamingdienst Viaplay blijft in Nederland actief, maar trekt zich terug uit onder meer de VS, het VK, Polen, Estland, Letland en Litouwen. De resultaten vallen tegen en het bedrijf ontslaat daarom een kwart van zijn personeel.

Verder
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Jammer, ze hadden hier ook beter de boel kunnen inpakken.
Als ze straks de F1 rechten verliezen kijkt er toch niemand meer naar.
 
TotaalTV (Jarco Kriek) plaatste ook weer eens een zoveelste bericht m.b.t. zwaar weer waarin Viaplay verkeert, waarbij ik mij (niet voor de eerste keer) ergerde aan de kopregel waarmee de suggestie wordt gewekt

Darts terug naar RTL 7, Premier League naar Ziggo Sport​

en het artikel lezend is het voor honderd procent speculeren.

Ik ben niet gecharmeerd van deze stijl om journalistiek te bedrijven.
 
Gaat weer volledig omlaag met Viaplay. Hopelijk zijn we snel van Viaplay af. Wij gaan in ieder geval geen viaplay meer nemen. Series wat mij betreft niet de prijs waard. Willen ze daar nog in gaan investeren en nu weer gaan gokken met de F1 rechten.?
Wat mij betreft mogen ze zo snel mogelijk terug naar Zweden.

https://www.totaaltv.nl/nieuws/viap...-in-beurswaarde-gezakt-naar-290-miljoen-euro/

Laat het maar snel gebeuren dan zijn we van deze club verlost. Hoe eerder hoe beter..omlaag met die koers dat zal ze afhouden om nog miljoenen uit te gaan geven. Spullen pakken en terug naar Zweden.
 
Laatst bewerkt:
@Pietlut
Het door jou doorgelinkte artikel is 1 van de 4 artikelen die alleen al vandaag op TotaalTV is geplaatst met als onderwerp Viaplay (en gisteren ook al een bericht). Naast mijn zojuist geleverde kritiek op de keuze van een kopregel, die absoluut niet de lading dekt van de inhoud, zou Jarco Kriek ook eens kunnen overwegen om nieuwsberichten over hetzelfde onderwerp (in deze Viaplay) te bundelen tot één artikel.
 
Kop staat wel met haakjes.
Enfin laten we gewoon hopen dat het snel voorbij is met de club Viaplay. Als de koers nog verder mag zakken zijn we van ze af.
Ik zal er in ieder geval geen abo nemen. Schijnt ook dat de prijs nog wat omhoog zal gaan.
Wie weet gaat Netflix wel mee doen..je weet het nooit. Die kan Viaplay overnemen met hun series en F1 gebeuren.Ziggo kan de uitzendrechten ook terug krijgen. Viaplay mag wat mij betreft heel snel zijn biezen pakken.
 
Laatst bewerkt:
Het zijn geen haakjes maar aanhalingstekens. En die moeten dan voor de belangstellende bezoeker de indruk wekken dat de genoemde switch van Darts naar RTL7 en Premier League naar Ziggo Sport een mogelijkheid is en geen voldongen feit? Zoals gezegd is het niet mijn smaak van journalistiek bedrijven. Het toegevoegde woordje wellicht of misschien in de kopregel had wel volledig in overeenstemming geweest met de inoud van het artikel.

Daarnaast ben ik persoonlijk wel tevreden over Viaplay, zowel wat betreft aanbod, beeldkwaliteit als commentaren en zal het zonde vinden als Viaplay uit Nederland verdwijnt. Op forums zoals deze lees je over het algemeen de berichten van criticasters en degenen, zoals ik, die tevreden zijn nemen meestal niet de moeite om een positief bericht te posten.
 
Ik sta wel heel kritisch tegenover viaplay. Er zijn zeker ook klanten met klachten we hebben deze zelf ook vaak ervaren mbt de app.
De arrogante houding,de beloftes die ze niet nakwamen enz. Waaronder het verhogen van de prijs. Wat mij betreft mag het doek snel voor ze vallen. Voor wat betreft de series zou ik de prijs niet meer gaan betalen en we gaan zeer zeker ook geen abo meer afnemen bij Viaplay.

Maar ik respecteer zeer zeker ook jouw mening en geloof jou ook dat je hele goede ervaringen ermee hebt. Een positief geluid mag zeer zeker ook gehoord worden. Helemaal met je eens. Denk dat er zeer zeker ook meerdere mensen positief over zijn en geen klachten hebben.
 
Wij hebben er niks aan hier in NL, kom vaak in Zweden (gemiddeld 2a3x per jaar, vrienden wonen).
Daar is Viaplay wel goed en kunnen hier NL nog voor geen 1% tippen.
 
In Zweden wel goed en in Nederland nog niet voor 1%? Dat is wel een heel erg abstracte voorstelling van zaken.
Ben benieuwd naar meer details over de vermeende giga verschillen in kwaliteit van eenzelfde streamingdienst tussen twee verschillende landen met vergelijkbare ict infrastructuur.
 
Terug
Bovenaan