Radiosignaal van KPN

Dat hangt van de aansluitingen op je versterker af. Als je versterker een hdmi of optische aansluiting heeft is het beste om hdmi en daarna optisch te gebruiken. Heeft je versterker een coaxiaal digitale ingang ( 1 enkele tulp aansluiting ) dan moet er een audio converter tussen. Bijvoorbeeld de connect TC22 van Marmitek. Heeft je versterker een analoge tulp rood/wit aansluiting, dan moet er ook een audio converter tussen. Bijvoorbeeld de connect DA21 van Marmitek.
 
Voordat ik eventueel overstap naar KPN zou ik graag willen weten hoe en waarop ik mijn geluidssysteem kan aansluiten om op een fatsoenlijke manier naar de radio kan luisteren.
de 4K vip 5202 heeft een HDMI en optisch out
 
Ik ben er achter gekomen dat het niet gaat omdat mijn tv geen hdmi (arc) heeft, ik kan het alleen op de hdmi aansluiten en naar de versterker maar als ik de tv ontvanger uitzet dan is het geluid op de versterker ook weg.
 
@richard40 daarom heb ik ook op mijn VIP5202 een optical kabel naar mijn versterker lopen , en die gebruik ik om Radio te kunnen luisteren , en dan de TV uit
 
Terug
Bovenaan