Kabelnoord naar chello migratie

A

AirX

01maniaxie zei:
betalen ze nou eigenlijk ook de volle mep??

zoja dan iz het wel heel erg laag/triest

Jep, de mensen betalen de volle pond. Het vreemde nu echter is dat een er al bij een groot aantal oude abbonnees de com21 is omgeruild en ze volgens mij nu gestopt zijn met omruilen. Toch hebben nog veel mensen een com21 en draaien nog op de oude snelheid.

Verder staat op de Kabelnoord website:
Kabel Noord start chello migratie (11-01-2005)

Vanaf volgende week zal Kabel Noord starten met de langverwachte chello migratie. In de loop van deze week (wk 2) ontvangen de eerste chello klanten bericht wanneer het com21 modem vervangen zal worden door een Eurodocsis modem.

Verwachting is dat de modemruil circa 3 weken in beslag zal nemen. In deze 3 weken zullen circa 1.000 modems vervangen worden. Na de modemruil is de verwachting dat elke chello abonnee beschikt over de volgende snelheden (download/upload in kbit/s):
chello starter: 128/64
chello easy: 400/128
chello light: 1024/256
chello classic: 2560/384
chello plus: 4608/512

De onlangs aangekondigde snelheidsverhogingen zullen in een later stadium doorgevoerd worden. Hierover worden onze klanten nader bericht.

Ze hebben dus belooft dat na drie weken (dus op 8 februari) iedereen de nieuwe snelheid zou hebben : "Verwachting is dat de modemruil circa 3 weken in beslag zal nemen. Na de modemruil is de verwachting dat elke chello abonnee beschikt over de volgende snelheden".

Dit is dus niet het geval. :(

Het zo vaak gebruikte woord "Verwachting" gaf al nattigheid aan :'(


Ik zit nu op easy snelheid met uploaden 128kb/s en qua downloaden op light snelheid. Dat is toch niet best?


Nog even een fout in het bericht @ de frontpage:
"De migratie zou volgens de website volgende week beginnen."
Het is niet volgende week, want dat bericht van Kabelnoord is op 11 JANUARI geschreven. Op het moment van het artikel van Chelloo.nl is het 11 FEBRUARI. We zijn dus EEN HELE MAAND VERDER. (dat het even duidelijk is ;))
 
A

AirX

https://www.kabelnoord.nl/klantenservice/veel_gestelde_vragen/index.php?action=viewmostviewed&faqid=17&catname=Particulier+-+Internet
Ik ben chello abonnee bij Kabel Noord. Wanneer krijg ik mijn snelheidsverhoging? (bijgewerkt 06-01-05)
Bedoeling is om de modemruil te starten in de derde week van januari. Er zullen een groot aantal modems (ongeveer de helft van het totale bestand) vervangen worden. De klanten die een nieuw modem ontvangen worden hierover nader bericht.
Verwachting is dat de totale modemruil een drietal weken in beslag zal nemen. Na de migratie zullen alle chello klanten over de eerste snelheidsverhoging kunnen beschikken.
:angel:
 
T

Teo

Alles goed en wel, maar de eerste melding van een migratie is al op 8 Oktober 2004 naar de abonnee's verstuurd....
We zijn inmiddels 4 maanden verder! ???
-------------------------------------

Snelheidsverhoging chello(08-10-2004)

Geachte chello klant,Vanaf november zal er een migratie plaatsvinden in het netwerk van Kabel Noord. Deze migratie houdt in dat er een nieuw chello internet platform geïntroduceerd zal worden. Deze week is bekend geworden dat Kabel Noord in november begint met de introductie van Eurodocsis, het nieuwe internetplatform voor chello internet. Met dit platform beschikt Kabel Noord over de nodige capaciteit om de snelheidsverhoging van het Chello product te kunnen leveren. Als eerste kabelexploitant in Nederland werkt Kabel Noord vanaf november met dit nieuwe Eurodocsis platform voor twee verschillende internetproviders binnen hetzelfde kabelnetwerk.Onderdeel van de migratie is dat er een groot aantal modems (ongeveer de helft van het totale bestand) vervangen zullen worden. De klanten die een nieuw modem ontvangen krijgen de komende weken hierover nader bericht. Verwachting is dat de totale migratie een aantal weken in beslag zal nemen. Na de migratie zullen alle chello klanten over de nieuwe snelheden kunnen beschikken.De nieuwe snelheden zullen zijn: (download/upload in kbit/s) chello starter: 128/64 chello easy: 400/128 chello light: 1024/256 chello classic: 2560/384 chello plus: 4608/512De deze week door chello aangekondigde snelheidsverhoging voor chello classic en plus worden in een later stadium doorgevoerd. Hierover wordt onze klanten nader bericht.met vriendelijke groet,

Kabel Noord

Hoezo zakkenvullers...
 
Bovenaan