Gebeld worden door Ziggo

Inderdaad 0900 1884 voor niet abonnees, voor wie dat wel zijn (gratis) 1200, voor alle onderwerpen. Nergens op de site van Ziggo vind ik dat vreemde nummer in Emmeloord of omgeving. Verder, kijk hier ook eens: https://www.wieheeftgebeld.nl/nummer/0527755040
Mocht je toch nog twijfelen, vraag het aan het Webcare team. dan weet je het zeker.
Lijkt me trouwens sowieso voor iedereen hier een vraag aan hen.
0900-1884 en 1200 zijn inkomende lijnen voor het callcenter, die worden nooit gebruikt om uit te bellen. Als de politie je terug belt ergens over, dan bellen ze toch ook niet met je via 112?
 
Ik hebZiggo gebeld en het is geen nr waarmee Ziggo mensen gaat opbellen werd er tegen mij gezegd dus blokeren zei die dame aan de telefoon.
 
Ik hebZiggo gebeld en het is geen nr waarmee Ziggo mensen gaat opbellen werd er tegen mij gezegd dus blokeren zei die dame aan de telefoon.
Waarschijnlijk ben ik iets minder bang dan de meesten hier. Ik was ook gebeld door het nummer met het verzoek om terug te bellen. En ik heb dat gedaan. En raad eens. Ik heb 3 maanden 10 euro korting gekregen op mijn abonnement als ik voor een jaar wilde verlengen. Nu was ik niet van plan om weg te gaan dus dat was geen probleem. Daarna gewoon een email gekregen van Ziggo met de bevestiging en in MijnZiggo is het al netjes verwerkt.
De medewerkers van de Klantenservice weten dit niet (altijd), omdat zij deze actie niet uitvoeren.
 
Ik heb 3 maanden 10 euro korting gekregen op mijn abonnement als ik voor een jaar wilde verlengen.
Leuk. Mooi meegenomen.
Maar 6 maanden 10 euro korting was dacht ik de standaard die je kunt krijgen als je Ziggo zelf belt.
(Ik ben meerdere keren gebeld een maand voordat mijn jaarcontract afliep, maar ik vond dat te weinig.)

Toen ik vorige maand zelf belde wilde hij er wel 6 maanden 20 euro korting van maken.
En na mijn aandringen op meer (omdat ik ook glasvezel binnen heb liggen) heeft ie er 9 maanden 20 euro van kunnen maken.
(En als je echt dreigt met opzeggen dan heb ik al gehoord over kortingen van 9 maanden 30 euro.)

Dus het is maar wat je zelf wil bij Ziggo ;)
 
Bel meestal zelf als contract afgelopen is. Paar maanden geleden gedaan omdat ik voor half geld voor 6 maanden naar glas kan. Ik bereken gewoon wat TV internet mobiel zou kosten per jaar en zo'n ssortgelijke rpijs verwacht ik dan ook van Ziggo/Vodafone. 1e aanbieding was idd 10 euro per maand voor 6 maanden ofzo. Maar na een belletje terug en contact met de manager van de Retentie callcenter medewerker kon ik 6 maanden half geld op abbo krijgen en wat korting op mobiel abbo voor dochter. Volgend jaar maar eens kijken wat er dan mogelijk is.
 
Terug
Bovenaan