Gebeld worden door Ziggo

lelytown

Forum Gebruiker
Berichten
64
ik ben gebeld door 0527-755040, de oproep zelf heb ik gemist. Vervolgens ook een SMS ontvangen met het bericht dat ik ben gebeld om het over mijn abonnement te hebben.

Wie heeft dat gehad en kreeg je dan een leuke prijs of praten ze alleen of je tevreden bent?
 
ik word nu al diverse dagen gebeld op gsm met Engelstalige spam , blabla bsn nr an there wil be legal actions pfff
 
Kijk even hier https://www.wieheeftgebeld.nl/nummer/0527755040
M,n ouders zijn ook gebeld van de week, maar toen m'n vader zei het niet te vertrouwen, werd er opgehangen, beetje vreemd dus.
Blijkt inderdaad niet betrouwbaar. Helemaal niet zo vreemd, deze praktijken komen dagelijks voor, Geen idee waar ze op uit zijn, maar ongetwijfeld niet zo veel fraais. Ga het dus niet uitproberen, want dan blijven ze lastig vallen!
 
Er zijn genoeg landen waar ze het niet al te nauw nemen met misdaadbestrijding. Die laten het gewoon toe dan callcenters nummers van anderen spoofen. Het lijkt mij wel een taak van Nederlandse providers om dergelijke buitenlandse providers op een zwarte lijst te zetten en al hun telefoonverkeer te blokkeren. Alleen daarmee dwing je ze om zelf de foute klanten aan te pakken.

Hetzelfde gebeurt ook met internet. Wat denk je waarom Ziggo zo snel is om gebruikers voor een paar dagen af te sluiten als ze aan het spammen zijn? Omdat anders andere providers de mailservers van Ziggo op een zwarte lijst zetten. (wat ook af en toe gebeurd)
 
Het is gewoon dweilen met de kraan open, ze( de fouterikken) vinden altijd wel weer een nieuwe manier.
 
Uit eigen ervaring weet ik dat Ziggo inderdaad wel eens belt om je producten door te nemen en te kijken of er iets verbeterd kan worden. Waarom weet ik niet maar bij mee heeft dat in augustus geleid tot leen Deco's ipv huur Deco's voor betere Wifi (scheelt € 2,50 per maand) en tot een goedkoper en uitgebreider mobiel abonnement (scheelt 1 euro per maand). Lijkt niet veel maar op jaarbasis toch een besparing van € 42.
 
Uit eigen ervaring weet ik dat Ziggo inderdaad wel eens belt om …
Maar dan zie je een onderdrukt nummer of een algemeen ziggo nummer. Niet het nummer van een particulier uit de Noordoostpolder. (Waarschijnlijk Emmeloord) De eigenaar van dat nummer heeft nu een probleem omdat zij nu de schuld van al die telefoontjes krijgen.
 
Terug
Bovenaan