Disney kijkt naar mogelijkheden om het delen van accounts tegen te gaan

Dus als je kan delen hoeft het niet zo duur te zijn...en je zit nergens aan vast.
Alleen bieden ze geen kortingen aan als je zeg maar voor een jaar tekent toch? Gaat dus niet...ik bedoel er is geen optie tot een jaarcontract. Of zie ik dit verkeerd?
 
Netflix kent uitsluitend maandabonnementen.

Als je overstapt naar een hoger abonnement, gaat dit meteen in zodat je alle extra functies kunt gebruiken. Aangezien Netflix een prepaidservice is, verandert je factureringsdatum op basis van het resterende saldo van je laatste betaling. Raadpleeg De factureringsdatum wijzigen als je de vorige factureringsdatum opnieuw wilt instellen.

Als je overstapt naar een lager abonnement, gaat dit in op je volgende factureringsdatum. Je kunt de functies van het hogere abonnement blijven gebruiken tot de volgende factureringsdatum.

Als je opzegt terwijl je factureringsperiode nog niet is afgelopen, kun je Netflix blijven gebruiken tot het einde van de factureringsperiode.

We moeten overigens nu wel oppassen dat dit draadje, mits relevante aanvullende info, zich weer gaat richten op de plannen van Disney+ om accountsharing tegen te gaan.
 
Terug
Bovenaan