Aanbieding HBO Max

Wacht even met HBO wegens de recht zaken die in USA loopt wegens delen gegevens met Facebook.
 
Iemand al de app op een Samsung Smart bouwjaar 2016? de app van Viaplay zonder issues geïnstalleerd, maar deze app nog niet tegen gekomen op de Samsung tv...
 
Is het introductiejaar ook 2016? Bouwjaar is toch iets anders.

Doe eens een zoekopdracht op de smarthub: "HBO" of reset de smarthub als laatste optie als hij niet te vinden is. Je moet dan wel alle apps die je zelf geïnstalleerd had opnieuw installeren.

Edit: verkeerd gelelezen...je zocht HBO

Je TV zal wel te oud zijn, zie post hieronder. Hoewel: Wie een tv heeft van Samsung, of van plan is er één te kopen, hoeft niet bang te zijn dat het een gedoe wordt om er HBO Max op te streamen. De tv-fabrikant biedt namelijk gewoon een HBO Max-app aan. Alle smart tv’s vanaf 2016 kunnen standaard de app downloaden.

Bron: https://www.xgn.nl/nieuws/samsung-smart-tvs-geven-toegang-tot-hbo-max
 
Laatst bewerkt:
Iemand al de app op een Samsung Smart bouwjaar 2016? de app van Viaplay zonder issues geïnstalleerd, maar deze app nog niet tegen gekomen op de Samsung tv...
bij LG is er geen hbo-app voor toestellen ouder dan 2018.... helaas heb ik een bejaarde LG uit 2016 die nog net wel de viaplay-app heeft.
 
Mi box erbij dan ben je klaar is zo duur niet.
Android tv en je hebt dan meteen Chromecast functie.
Heb zelf ook een smart tv( Android tv) maar toch ook een kastje erbij. Hardware van de tv is best karig wat dat betreft vind ik zo,n kastje toch beter.
Als je een oudere tv hebt is het wellicht ook geen verkeerde investering om toch een mediaspeler te kopen ook al is dat een smart tv.
 
Hoi, ik heb mij geabonneerd op HBO Max. Ik heb een Himedia Q10 Pro mediaspeler met Android versie 7. Deze speler ondersteunt 4K en Dolby Atmos. Ik heb het standaard abo bij HBO Max waaarbij ik 4K films zou moeten kunnen streamen (ondanks dat ik nog in bezit ben van een Full HD tv en geen 4K tv). Het rare is dat ik films zoals Dune, The Matrix Resurrections, The Suicide Squad, Justice League, niet kan streamen. Ze starten wel, maar lopen niet door. Sommige 4K films streamen wel gewoon. Het verschil, heb ik bemerkt, zit 'm in het geluid. Als de film in 4K met Dolby Atmos is, wil deze niet doorlopen, als het geluid Dolby 5.1 is, dan wel. Maar mijn mediaspeler ondersteunt Atmos wel gewoon. Een film die gedownload is en vanaf een HDD via mijn mediaspeler speelt en Dolby Atmos geluid heeft, wordt dan ook gewoon afgespeeld. Iemand enig idee wat ik hieraan kan doen?
 
Streamingdiensten HBO Max en discovery+ worden in de toekomst samengevoegd tot één platform, kondigt Warner Bros. Discovery maandag volgens Variety aan.

Klik
 
Sinds gisteren is de Discovery+ app beschikbaar op LG tv's met WebOs 4.0 en hoger.

Heb zowel HBO Max met de 50% korting als Discovery+(inclusief sport) voor 29,99 voor 1 jaar. Ben dan benieuwd hoe het eventueel samenvoegen van accounts gaat, met al die verschillende abonnement opties (korting, looptijd, etc). Of zal het één app worden met verschillende login mogelijkheden?

Maar dat zien we dan wel weer als de samenvoeging zover is.

PS: Discovery+ kan je overigens ook via de Amazon Prime app bekijken, maar dan betaal je 3,99 zonder sport en 5,99 met sport per maand.
 
Terug
Bovenaan