Ziggo zenderaanbod - Nieuwe en gewijzigde zenders

Ziggo verwijst op het kanaal van Nickelodeon Ukraine naar de website (Zenderwijzigingen) maar daar staat niets over het stoppen van deze zender. :>
 

KPN blijft Nickelodeon Ukraine doorgeven, satellietdistributie gaat ook door​

Opmerkelijke ontwikkeling rond de kinderzender Nickelodeon Ukraine. KPN meldt dat het vooralsnog dit kanaal via Interactieve TV en TV+ blijft aanbieden.

De distributie van Nickelodeon Ukraine zou op 30 juni in Nederland stoppen. Als gevolg hiervan is bij Ziggo de doorgifte van het tijdelijke kinderkanaal gestopt. Bij het kabelbedrijf is ook de beschrijving van Nickelodeon niet meer op de internetsite op te vragen.

Lees verder (Bron: Totaal TV):https://www.totaaltv.nl/nieuws/ziggo-en-andere-providers-verwijderen-tijdelijke-kinderzender/
 
Laatst bewerkt:
Dreamworks per 4 juli beschikbaar bij Ziggo:

Ziggo breidt TV Standaard zenderaanbod uit​

Ziggo biedt klanten die het TV Standaard-abonnement of hoger kopen vanaf 4 juli een nieuwe zender aan. Dit maakt het kabelbedrijf vandaag bekend.

Ziggo-eigenaar VodafoneZiggo heeft een overeenkomst gesloten met NBCUniversal International Networks voor de doorgifte van de zender DreamWorks. Het kanaal is vanaf 4 juli beschikbaar op voorkeuzekanaal 301. DreamWorks is een kanaal dat zich geheel wijdt aan kinder- en familiecontent.

Lees verder (Bron: Totaal TV): https://www.totaaltv.nl/nieuws/ziggo-breidt-tv-standaard-zenderaanbod-uit/
 
De tekst op het kanaal van Nickelodeon Ukraine (kanaal 313) is aangepast (Zie hieronder). Zoals het er staat gaat Ziggo later deze maand Nickelodeon Global doorgeven met Oekraïense taal.

Nickelodeon Ukraine

This temporary tv channel is currently no longer available in The Netherlands, awaiting Nickelodeon Global with Ukrainian language later this month.

Наразі цей телеканал більше не доступний у Нідерландах, очікуючи на Nickelodeon Global українською мовою пізніше цього місяця.

Go to ziggo.nl/zenderwijzigingen for more information.
 
Laatst bewerkt:
4 juli 2023.
Kanaal 301. Dreamworks is actief.
HD, 1920 x1080
Bitrate 6 - 7 Mbps.

EPG nog 'Wordt aangekondigd'
 
Laatst bewerkt:
Zender staat in ziggogo maar dan als wordt aangekondigt

@tichel via ziggo app doet hij het niet. Weet niet of dit bij iedereen zo is.
 

Bijlagen

  • IMG_0633.png
    IMG_0633.png
    169,4 KB · Weergaven: 52
Laatst bewerkt:
Pathe thuis ook toegevoegd aldus ziggo.
 

Bijlagen

  • IMG_0635.png
    IMG_0635.png
    504,3 KB · Weergaven: 41
Terug
Bovenaan