Ziggo zenderaanbod - Nieuwe en gewijzigde zenders

klopt maar vroeger was TVE ook in HD op satelliet hoor. Dat er ineens SD content op de HD feed werd doorgegeven was 1 of andere rare besparingsmaatregel ofzo.
 
YouTube heeft alleen support voor HDR10 en HLG (Hybrid Log Gamma), maar vaak staat er Dolby Vision in de titel zodat meer mensen erop klikken en de uploader meer geld verdiend.
Aha, dank je. Dat wist ik niet. De LG geeft alleen maar kort een soort logotje met de melding HDR.
Weer wat geleerd.
 
Nog steeds geen normaal geluids poort bij Curiosity Channel, kijk via een Smit interactieve CI+? is er voor 3 a 4 seconden en valt weer weg, bij zappen keert het probleem constant terug voor even en is weer na twee tellen geluidloos.
Zou komen door het gebruik van een Digital geluids spoor? Betreft een 2019 UHD TV van Panasonic, dus die moet normaal geluids poort kunnen weergeven. Iemand de juiste oplossing?
 
Geef je woonplaats aan. Wie weet leest de webcare mee..ik woon achter zwolle-rc001 . Gebruik ook de ci+ en heb gisteren 1 uur netjes kunnen luisteren naar deze zender.
 
Welk type, merk CI+ gebruik je dat het werkt, niet toevallig een Panasonic TV.
Ik las op het Ziggo Communitie forum over meer meldingen van ontbreken geluid bij gebruik van een CI + module in combinatie met ons merk Panasonic tv's .
 
Kun je van iemand een CI+ module lenen om te testen of het dan nog is. Kun je eventueel weer een oorzaak wegstrepen.
 
Je moet helpdesk bellen..aangeven je probleem..de collegas van audiovideo afdeling kunnen op afstand in de transport streams kijken..uitlezen..monitoren voor jouw gehele RC. En terugkoppeling vragen.
 
Terug
Bovenaan