Ziggo test docsis 3.1-modem met 2,5Gbit/s-poort bij klanten

auto masking in jip en janneke taal:

een modem heeft bij Ziggo 32 sc-qam downstream kanalen
mocht het modem voor een langere tijd ruis op die kanalen zien tbv 4g/5g instraling dan kan het modem ter zijner tijd een verzoek aan de cmts (hoofd modem van ziggo )doen om een aantal kanalen uit te sluiten en dus de ruis te maskeren vandaar de term auto-masking
 
Dat "auto-masking" heeft hij al eerder in het draadje uitgelegd. (#71) De rest van de wereld kan dus ook gewoon het draadje lezen.
 
Lekker dan.
Worden er meer kanalen aangezet om capaciteit te creeren..doen we niks met masking? Masking is prima..maar wel een probleem wat opgelost moet worden..tenminste proberen!

Geef dit antwoordt maar aan de helpdesk test medewerker.
 
Ik vraag mij af of het wel allemaal de bedoeling is dat jij hier privéberichten tussen jou en een ander (werknemer van Ziggo) citeert. Je hebt het modem, test het, maar je hebt schijnbaar geen NDA? Vreemd. Het is nog niet buiten de testfase uitgerold. Op de Community stelt men ook vragen omtrent jouw informatieverstrekking over het modem. Dan plemp je het Tweakers-forum nog vol… leuk dat je zo interessant wil doen, maar persoonlijk hoop ik dat ze de informatiestroom afkappen, want informatie is bij jou niet veilig schijnbaar. Het is verder ook niet mijn probleem, maar wel vreemd. Jan en Alleman worden teruggeroepen (nu en bij eerdere tests) en jij geeft informatie uit de testfase.
 
@CreativeS en soms sturen ze maar wat op bij ziggo heb ook een keer bij modem wissel ook de connectbox uit testfase gekregen, dus ook geen nda
 
Maar je werd wel teruggefloten toen je teveel info gaf. Maakt ook verder niet uit.
Klopt maakt verder niet uit.
Maar waren bepaalde forum leden die zich er druk om maakte, en ziggo zij iets van je kan omruilen, maar niet gedaan goed modem.
En voor de rest had ik weinig te melden,
En hun eigen schuld als ze niet opletten met versturen.
 
Terug
Bovenaan