Ziggo Movies & Series: L vs XL

Ok, ik ben van eerst tv-extra (daarna tv-plus vanwege wat ondemand dat er bijgekomen was bij tv-extra waar ik niets aan had) + hbo gemoved naar XL want XL heeft die extra kanalen uit tv-extra (later tv-plus) + hbo en L heeft alleen dat hbo.
Dan blijf ik bij XL vanwege die extra kanalen. :-)

Het verschil tussen Ziggo Movies & Series L en XL zijn de extra lineaire zenders (en de eventuele On Demand content van deze zenders). De extra zenders vind je op www.ziggo.nl/zenderoverzicht.

De XL variant omvat dus alles van het L pakket, plus meer. Het L pakket is te kiezen als 'gratis extra' i.c.m. Vodafone. Neem je de XL variant af, dan heeft het dus geen zin om het L pakket te kiezen (en kan je bijvoorbeeld beter voor Ziggo Sport Totaal gaan). Neem je de XL variant af voor enkel HBO content en geef je niet om bijvoorbeeld sport, dan zou je kunnen overwegen om de L variant als 'gratis extra' te kiezen. Hoop dat dit het iets duidelijker maakt.

Ben - Ziggo Webcare
 
Ik begrijp dat er een verschil is tussen de pakketten movies en series L en XL.
Is er ook een verschil tussen de pakketten movies en series en movies en series L? Zo, ja wat is dan het verschil?
Ik heb namelijk het eerste pakket, maar door mijn abonnement recht op het tweede. Pakket zou aan mijn Ziggo zijn toegevoegd, maar ik kan nog steeds alleen movies en series kiezen. Er verschijnt in mijn keuze menu geen optie voor het kiezen van het pakket movies en series L. Al verschillende malen met Ziggo hierover gebeld, maar ik krijg geen duidelijke informatie en wordt van het kastje naar de muur gestuurd.
 
Hoi Rob,
Dank voor je reactie. Ik heb Vodafone. Kan het pakket echter niet kiezen. Mijn vraag was of de L versie anders (uitgebreider) is dan de versie zonder L.
 
Nee, maar combi met Vodafone geeft recht op versie L.
Ik wil alleen maar weten of L hetzelfde is als de versie Movies en Series zonder L. Ook bij de klantenservice Ziggo krijg ik die helderheid niet.
 
Hoi Rob,
Dank voor je reactie. Ik heb Vodafone. Kan het pakket echter niet kiezen. Mijn vraag was of de L versie anders (uitgebreider) is dan de versie zonder L.
Volgens mij Is het zo: Movies en Series heeft een beperkt VOD aanbod, zit automatisch bij veel abonnementen, Movies en Series XL heeft het volledige aanbod VOD + het extra 40+ zenderpakket. Movies en Series L is een pakket waarin alleen het volledige VOD aanbod zit zonder de 40 extra zenders, maar L is alleen te verkrijgen als gratis keuzepakket als je ook Vodafone hebt. In “Mijn Ziggo“ bij jouw producten kun je aangeven welk keuzepakket je wil hebben en ook weer wijzigen.
 
Hoi Rob,
Heldere uitleg. Dan is er mogelijk ergens een technisch probleem. Volgens Ziggo klantenservice is de L versie toegevoegd aan mijn Ziggo. Checken kan ik dat niet omdat mijn Ziggo al weken niet functioneert. Na inloggen krijg de melding dat mijn gebruikersgegevens niet opgehaald kunnen worden. Dit probleem zou bij meer gebruikers spelen en is bij Ziggo bekend.
Ik zie de versie L echter niet op mijn scherm. Ziggo stuurde mij eerst een nieuwe UTP kabel, maar zoals ik al verwachtte was dat niet de oplossing. Ze sturen nu een monteur. Ben benieuwd hoe deze dit oplost.
 
Zo ziet het er bij mij uit op Mijn Ziggo:

Op je TV scherm kun je niet zien welke versie Movies en Series je hebt, dat kan alleen in Mijn Ziggo.
Alleen als je ook de 40 extra zenders hebt, dan heb je XL.
 

Bijlagen

  • IMG_1097.jpeg
    IMG_1097.jpeg
    165,8 KB · Weergaven: 44
Laatst bewerkt:
Terug
Bovenaan