Ziggo Movies & Series: L vs XL

BartV

Forum Gebruiker
Berichten
758
Internet
  1. Ziggo
Digitale TV
  1. Ziggo
Simpele vraag, maar ik kan geen simpel en eenduidig antwoord vinden: bestaat er qua aanbod van films en series verschil tussen de L- en XL-variant?
Ik weet dat de variant zonder L of XL iets anders is, maar hoe het nou zit met aanbod van beide andere varianten, weet ik nog niet.
 
De L variant, sinds wanneer is dat? Is dat niet een nieuwe naam voor de zonder letters variant?
 
Wat ik daar lees zijn er drie versies het gewone bij het standaard pakket zonder HBO en royal XL pakket Met HBO en het L pakket als gratis extra als je ook Vodafone hebt dit is een on demand pakket en ontbreken de extra zenders van het Royal pakket.
 
Laatst bewerkt:
Op die door @tichel vermelde webpagina van Ziggo staat onder andere deze informatie:
Heb je al Movies & Series XL? Dan heeft het natuurlijk geen zin om voor de L versie te kiezen. Je kan dan wel gratis gebruikmaken van Ziggo Sport Totaal.
Kan iemand dat toelichten? Want met Movies & Series XL in je pakket heb je absoluut niet ook nog eens automatisch gratis Ziggo Sport Totaal. Of bedoelt Ziggo de L-versie + de XL-versie? Zoals het staat omschreven nogal onsamenhangend vind ik.
 
Het verschil tussen Ziggo Movies & Series L en XL zijn de extra lineaire zenders (en de eventuele On Demand content van deze zenders). De extra zenders vind je op www.ziggo.nl/zenderoverzicht.

De XL variant omvat dus alles van het L pakket, plus meer. Het L pakket is te kiezen als 'gratis extra' i.c.m. Vodafone. Neem je de XL variant af, dan heeft het dus geen zin om het L pakket te kiezen (en kan je bijvoorbeeld beter voor Ziggo Sport Totaal gaan). Neem je de XL variant af voor enkel HBO content en geef je niet om bijvoorbeeld sport, dan zou je kunnen overwegen om de L variant als 'gratis extra' te kiezen. Hoop dat dit het iets duidelijker maakt.

Ben - Ziggo Webcare
 
Mijn dank Ben voor je nadere toelichting. Op de betreffende webpagina kwam voor mij namelijk niet zo helder uit de verf dat het uitgangspunt een gecombineerd abonnement op Ziggo en Vodafoon is en daarop verder wordt doorgeborduurd met keuzemogelijkheden voor een permanente gratis extra dienst.
 
Als je Ziggo Movies&Series XL hebt, dan kan je met de Vodafone Combinatie alleen kiezen voor Ziggo Sport Totaal. Want in Movies&Series XL, zit alles van L,het kids pakket plus alle zenders ook.
 
Dank allemaal. Ik ben blij dat ik niet de enige ben/was voor wie dit allemaal niet echt duidelijk was.
Ik begrijp nu dat op het gebied van on demand films en series er geen verschil bestaat tussen L en XL. Wel biedt XL een pak extra zenders (plus het daarvan afhankelijke on demand aanbod).
 
Terug
Bovenaan