- Berichten
- 1.769
- Internet
- Ziggo
- Digitale TV
- Ziggo
Ik zit net even door mijn instellingen te kijken en zie daar een optie 'Negeerlijst'. In de FAQ over de instellingen staat hier geen uitleg over.
Wat is het effect van deze instelling? Zie ik van de persoon die ik op de negeer lijst heb gezet niets meer, ziet die persoon mij niet meer, kan die persoon geen PB meer sturen naar mij?
Gewoon nieuwsgierig, ik hoef niemand te negeren. :thumb up:
Wat is het effect van deze instelling? Zie ik van de persoon die ik op de negeer lijst heb gezet niets meer, ziet die persoon mij niet meer, kan die persoon geen PB meer sturen naar mij?
Gewoon nieuwsgierig, ik hoef niemand te negeren. :thumb up:
