H
Henk2304
Ik heb eigenlijk niet of nauwelijks last van (re-)authenticatiemeldingen. Ik heb alle voor mij relevante zenders waarop ik recht heb (het basispakket) in de favorietenlijst geplaatst (een taai werkje, dat wel) en vervolgens ingesteld dat ik alleen de favorieten wil zien. Dus ook bij het zappen kom ik geen melding meer tegen dat van een zender de previewperiode is verlopen.
De TV gaat aan zonder dat ik een CAM-menu tegenkom en vertoont na kortere of langere tijd (zie mijn posting hierboven) het programma dat geselecteerd was op het moment dat ik de TV uitschakelde of in standby heb gezet. Het zou best kunnen dat er nog een (re-)authenticatie plaats vindt maar daar merk ik verder niets van, hooguit dat 't soms ff duurt voor ik beeld heb. Maar dat was vroeger ook al zo toen we nog buizen-TV's hadden
:!:.....
De TV gaat aan zonder dat ik een CAM-menu tegenkom en vertoont na kortere of langere tijd (zie mijn posting hierboven) het programma dat geselecteerd was op het moment dat ik de TV uitschakelde of in standby heb gezet. Het zou best kunnen dat er nog een (re-)authenticatie plaats vindt maar daar merk ik verder niets van, hooguit dat 't soms ff duurt voor ik beeld heb. Maar dat was vroeger ook al zo toen we nog buizen-TV's hadden
:!:.....