Viaplay wil ‘meer Nederlands’ worden

Goed bezig, nog meer klanten weg jagen. Mag hopen dat F1 rechten gewoon weer naar Ziggo sport gaan en dan kan Viaplay zich mooi opheffen in Nederland. Wat een slechte service en streaming ’s dienst.
 
Hoe eerder dat viaplay opdondert hoe beter het is voor de gehele markt. En ik heb het al eerder gezegd, je hebt niks aan buitenlandse partijen die snel geld willen verdienen. Gun het dan liever aan een Nederlands bedrijf.
 
Op TotaalTV wordt gesuggereerd dat er een nieuwe prijsverhoging met 2 euro aan zit te komen. Maandelijks zou dan maar liefst € 17,99 voor een abonnement moeten worden betaald.
 
Hoe eerder dat viaplay opdondert hoe beter het is voor de gehele markt. En ik heb het al eerder gezegd, je hebt niks aan buitenlandse partijen die snel geld willen verdienen. Gun het dan liever aan een Nederlands bedrijf.
Ze krijgen het toch al moeilijk lijkt mij. Ze hebben om te beginnen niet het alleenrecht hier in Nederland om F1 uit te zenden. Daar zit F1pro nog bij. Ze denken het te kunnen redden met series maar daar is al genoeg content te vinden op andere sites. Of ze het met dat Darten en voetbal kunnen redden lijkt me ook niet. We mogen denk ik ook constateren dat het lineaire kanaal er niet af zal gaan en dat als ze ooit UHD willen gaan aanbieden ze sowieso afhankelijk zijn van de providers. Nu blijven ze denken dat ze het UHD content kunnen blijven negeren mbt formule 1 maar ik heb daar toch mijn twijfels over.
Er is kennelijk ook onvreden over beloftes die niet nagekomen zijn, prijsverhoging die niet zou komen en toch kwam( wellicht in Juli weer), en ze reageren slecht op klachten...nogal arrogant op de schuld bij een provider of klanten te leggen als er iets mis gaat.
En telkens weer zeggen dat ze van plan zijn het lineaire kanaal los te laten terwijl ze weten dat dit nooit gaat gebeuren. Zeg het dan ook niet. Zoals aangegeven zonder de providers gaat UHD er in mijn optiek nooit komen ook al zijn ze een streamingsdienst de afhankelijkheid zal nooit weg gaan in hun geval.
Nu verstappen aan de winnende hand is moeten ze straks nog meer gaan bieden terwijl ze nu al veel verloren hebben.
 
Laatst bewerkt:
Leg eens uit waarom dat beter voor de markt is? Ik dacht hoe meer concurrentie, hoe beter...................

En welke concurrentie brengt viaplay dan? Ze jatten een deel van de sportrechten waar jij extra voor moet betalen. Ik kan dat geen concurrentie noemen maar eerder versplintering.
 
Zelfs lineaire kanaal van viaplay is gewoon weer streeamjng (dus 40s extra vertraging)
 
Terug
Bovenaan