Viaplay gaat mogelijk weg uit Nederland

@Pietlut
Het door jou gelinkte artikel in Totaal TV sluit aan bij mijn eigen conclusie dat het afschaffen van nieuwe jaarabonnementen de opmaat vormt voor een 'Nexit' van Viaplay.
De eerste 4 artikelen in totaal TV hebben overigens allen betrekking op Viaplay en dat vind ik sterk overdreven. Ik heb op dit forum al eens eerder geopperd dat het handiger is om vergelijkbaar nieuws meer te bundelen tot 1 artikel.
 
Des te beter als we er vanaf zijn. Het verschil gingen ze toch al niet maken laten ze de arrogante houding en loze beloftes maar in Zweden uitoefenen.
 
Voor alle duidelijkheid: ik deel niet volledig alle kritiek die hier op Viaplay wordt losgelaten. Grote minpunten vind ik de uiterst slechte bereikbaarheid van de klantenservice en de veel te hoge prijs van het maandabonnenment.
Op de beeldkwaliteit en -stabiliteit heb ik niets aan te merken. Evenmin op de kwaliteit van de F1-presentatoren en ook niet op het aanbod van alle overige content.
Neemt niet weg dat ik begin volgend jaar ga opzeggen wanneer mijn jaarabo is afgelopen. Voor de F1 vind ik dan wel een alternatieve oplossing.
 
Viaplay gaat het verschil niet maken. Niks nieuws onder ze zon om het maar zo te zeggen..beloftes die niet waar gemaakt worden...Geen reclame,geen prijsverhoging, mensen die issues hadden of klaagden over beeldkwaliteit dat lag allemaal aan de klanten enz.

Nog even afgezien van de arrogante houding wat je nu ook weer terug ziet in de houding van die marco zwanenveld. Tsja ook zo voorspelbaar want hij wil de gemoederen gerust stellen terwijl hij donders goed weet dat er iets niet goed gaat. Misschien moet viaplay dan weer in andere landen gaan investeren en personeel weer in dienst nemen als alles zo op rolletjes loopt. Want volgens die zwanenveld zal dat ook allemaal anders liggen en niet waar zijn kan ik me zo voorstellen.

Ik hoop dat we zo snel mogelijk van ze af zijn en dat de beurs de weg naar beneden in mag zetten..het laatste duwtje..op naar Zweden en daar mag zwanenveld verkondigen dat er geld van de bomen in Zweden af te schudden zou zijn. Alleen jammer voor hem dat de kabouters het al gestolen hebben. Te laat.. de verdomde Paulus de B. was de aanvoerder.
 
Niet normaal..FOM gaat het nu weer uitstellen. Ze doen aan biedingen en daar was een tijd voor afgesproken. Nu gaan ze viaplay dus via deze helpen. Misschien dat ze hopen dat viaplay ook nog effe F1 pro erbij gaat houden. Misschien dat al met mekaar afgesproken. Nee effe serieus een FOM die Viaplay gaat helpen. Niet te geloven. Triest...:-\:(:(
Ze zijn een partij die uitzendrechten aanbiedt en nu gaan ze effe Viaplay helpen zodat die een betere positie krijgt..ongelofelijk.
Nee een Ziggo kon in hun positie de rechten nu ook goed gebruiken dat wordt dan effe vergeten . Een viaplay is de beurs op gegaan en heeft zich vies misrekent( risico,s van een onderneming) en daar gaat de FOM je nu bij helpen om je fouten weer te herstellen.:-\:-\
De FOM daar zijn we mooi klaar mee..je wordt voor de gek gehouden waar je bij staat.
https://www.totaaltv.nl/nieuws/viaplay-krijgt-hulp-fom-bij-biedingsstrijd-uitzendrechten-formule-1/
 
Laatst bewerkt:
FOM wil uiteraard zoveel mogelijk geld zien en dus zijn meer bieders gunstiger. Geen idee of er afspraken en deadlines zijn voor die biedingen denk het niet aangezien FOM de rechten heeft. Is het netjes nee is het keihard zaken doen ja. En dan nog moet ik het zien die Chris Woerts heeft het vaker fout dan goed ;)
 
Zolang de FOM niet in strijd handelt met het bepaalde t.a.v. biedingstermijnen in het kader van richtlijnen voor Europese Aanbesteding kan de FOM m.i. formeel niets worden verweten. Door Viaplay meer speling te geven binnen die termijn, laadt de FOM wel de verdenking op zich dat zij al van te voren een voorkeur heeft bepaald wie de uitzendrechten uiteindelijk zal verkrijgen en dat verdient zeker niet de schoonheidsprijs.
 
Terug
Bovenaan