;-) Upload speed nog maar een keer

ronaldvd2000

Forum Gebruiker
Berichten
26
Beste forum lezers & Ziggo experts,

Ik heb al teen en ander gelezen over uitzetten van analoge radio van de kabel (in 2021) om deze bandbreedte te gaan gebruiken voor o.a hogere upload snelheden. Toppie... Er zijn al regio's waar testen worden gedaan blijkt uit andere berichten (o.a s'Hertogenbosch en omliggende gemeentes)

Mijn vraag aan de Ziggo experts (en ik denk van vele anderen) is wanneer dit voor overige regio's van start gaat en wat dan de te verwachte upload snelheden gaan worden van de bestaande internet snelheden? bijvoorbeeld 300Mbit down / 30Mbit up wordt...... etc..?

Zou fijn zijn als dit kan worden gedeeld, tenminste de upload veranderingen... :-)
 
Als iemand hier die antwoorden had zouden ze die heel graag met je delen.
Helaas heeft Ziggo nog helemaal niet los gelaten over datums, of snelheden.
 
Inderdaad, we kunnen alleen maar speculeren.
Ik verwacht hier geen schokkende snelheidsverhogingen op korte termijn.
Het standpunt van Ziggo is tot nu toe altijd geweest dat ze de markt in de gaten houden. Ik heb ook wel eens gelezen dat aan de hand van het globale verbruik van alle klanten, dat ze zien dat de huidige upload meer dan voldoende is. voor 99% van de gebruikers.

Nu moet ik ook HEEL eerlijk zeggen, dat ik persoonlijk niet echt last heb van de lagere upload (30 Mbps).
En ja, ik maar veel gebruik van cloud, backup, thuiswerken etc... Uiteraard zou 100+ Mbps wel fijner zijn, maar het is allemaal te doen.
Foto's van m'n telefoon komen automatisch in Onedrive terecht, daar merk je verder niets van, gaat toch in de achtergrond.
Initiele backup duurt wat langer, maar daarna de incrementals die zijn prima te doen.
 
100Mbit upload zou een hele verbetering zijn inderdaad. Ik moet regelmatig uploaden voor mijn werk van 10 - 20GB en dat duurt dan echt heel lang. De download snelheid (300Mbit) is meer dan genoeg...

En tja nu de analoge radio ook van de kabel is, en we voor 50,- via ziggo zelf iets moeten aanschaffen om weer radio zenders in huis te krjgen en er nu dus ruimte is op de kabel qua bandbreedte voor meer snelheid en diensten verwacht ik dat de upload echt omhoog moet anders gaan de interactieve diensten echt niet zo prettig werken...

Minder diensten beschikbaar maar wel meer gaan betalen... hmmmm das nu niet echt goede reclame denk ik...
 
Precies, in de stille tijden, en dan via je baas een nachttoeslag vragen, wegens wakker zijn ;)
 
Hier is nog tot 8 februari analoge radio beschikbaar. Dus nog niet in elk Ziggo-gebied is er ruimte voor de eventuele snelheidsverhoging van de upload.
Ik denk dat ze een eventuele snelheidsverhoging voor de upload landelijk gaan doorvoeren.
 
Terug
Bovenaan