Als je die uitzet en daarna weer aan,is die gewist en heb je weer 1 herstelpunt,namelijk de laatste.
Echter staat dit ingesteld op een percentage van je harddisk,dus hoe groter die schijfruimte,hoe meer je terug krijgt.Met 500GB krijg ik zo'n 6GB terug na deze handeling.
Vervolgens kan je die instelling dus lager zetten.Dan zou er minder gebruikt worden van je schijf,en heb je minder herstel punten.
Maar om eerlijk te zijn,zelfs de laatste kan al de boel in de war schoppen,als je vaak dingen installeerd en weer verwijderd.