Skyshowtime

Ik vond juist seizoen 2 van Picard beter ;) Maar, verwacht wel dat binnenkort alles van Star Trek bij sky te zien is, de rechten gaan verlopen, net zo als Marvel nu bijna exlusief op Disney te zien is, en DC op HBO.
En, ben benieuwd of Netflix de hoge prijs nog kan handhaven straks, vind het wel een interessante ontwikkeling allemaal ;)
 
Zo zie je maar dat over smaak niet valt te twisten.

Ik moet zeggen dat Netflix nu wel steeds meer erg mooie eigen producties heeft. Of dat genoeg is voor de hoge prijs?
 
Als je bij Netflix alles in UHD/Vision wilt zien betaal je de hoofdprijs, zoals ik nu. Laat ze dan zeggen, helemaal niks delen, 1 account,1 prijs, maar dan wel alles in de beste kwaliteit ;)
 
ik krijg steeds meer de neiging om netflix de deur uit te doen zeker vanwege de steeds stijgende prijs en de meer nadruk leggen op dat account sharing niet mag of bijbetalen en over te gaan op skyshowtime en hbo max (hebben we al ook introductie aanbieding toen)

maar goed mijn moeder wil nog heel graag netflix aanhouden
 
Zou Sky Showtime geen opmaat kunnen zijn naar iets veel meer uitgebreid in de toekomst? Niet alleen films en series maar ook sportevenementen bijvoorbeeld in combinatie met Sky Sports? Ach... een mens mag toch dromen? :wink:
 
het lijkt erop dat Sky Sports Duitsland in de etalage staat momenteel. verliezen uitzendrechten van grote voetbalcompities. toch prijsverhogingen doorvoeren voor de abbo en verliezen klanten door de combinatie van minder aantrekkeliijk aanbod en hogere prijzen.

kweet niet of deze droom gaat uitkomen...........
 
Laatst bewerkt:
Bedankt voor de reactie Goofy en Jarco. Ik sta weer compleet wakker met beide benen op de grond. ;D
:6
 
Picard seizoen 1 zeker, seizoen 2 vond ik helaas wat zwakker.

Ik verwacht zeker Discovery binnenkort. De andere series van Star Trek zijn nog verdeeld over Netflix en Amazon Prime.
Discovery staat niet meer op Netflix
 
Terug
Bovenaan