Naamswijziging en aanpassing Ziggo internet

het is nu wel zo in de nieuwe internet vormen dat het verschil voor het upgraden van Complete 500/50 naar Elite 1000/100 nu maar slechts 1 euro per maand meer bedraagd..........
 
Misschien het begin van het uitfaseren van de connectboxen?
Lijkt me niet want dan zou het een stukje moeilijker moeten zijn om terug te gaan naar 400/40 wat de meesten (oa ik) gedaan hebben vanwege het prijsverschil.
 
Er bestaat bij Ziggo een grote willekeur bij het in bruikleen verstrekken van kabelmodems. Ik heb diverse berichten gelezen in het Ziggo Community dat klanten inz. een downgrade naar een lager internetabonnement melding maakten een Sagemcom te krijgen. Uiterst merkwaardig, omdat dan de in huis zijnde en geschikte Connectbox moest worden ingewisseld.
Op een suggestie van mij om in het besteloverzicht en in de rubriek Ziggo Updates (onderdeel van de Kennisbank in het Community) een overzicht te plaatsen welke modems geschikt zijn per internet abo (er zijn er 4) heeft Ziggo met een drogreden negatief gereageerd.
Ik vrees dan ook dat het voor klanten die hun internetverbinding willen downgraden of upgraden vooralsnog onduidelijk blijft voor men de bestelling plaats of men de modem mag behouden of moet inruilen.
 
Lijkt me niet want dan zou het een stukje moeilijker moeten zijn om terug te gaan naar 400/40 wat de meesten (oa ik) gedaan hebben vanwege het prijsverschil.
hoezo dat nu weer
als je eenmaal de sagemcom heb en je hebt de oudere connectbox teruggestuurd blijf je de sagemcom houden
 
Misschien het begin van het uitfaseren van de connectboxen?
Ze hebben in elk geval hun best gedaan om er snel vanaf te komen. Ik kreeg medio 2022 direct 2 toegestuurd bij een routerwissel en ik was niet de enige. Ziggo heeft zelfs speciale verpakkingen voor 2-in-een-keer sturen. Dus als de huidige stuk gaat heb ik nog een reserve.
 
@Briolet
Voor mijn nieuwsgierigheid want de wegen die Ziggo inslaat zijn soms ondoorgrondelijk. Zeker t.a.v. kabelmodems.
Je schrijft dat je medio vorig jaar 2 modems tegelijk kreeg toegestuurd van Ziggo? Waren dat Sagemcoms? In de plaats van een Connectbox? En in relatie tot welk abonnement?
Bij voorbaat dank voor een nadere toelichting.
 
Terug
Bovenaan