• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Menu Update

Status
Niet open voor verdere reacties.
W

wacko41

Deze en komende week wordt er een menu update uitgerold voor de Cisco & Samsung interactieve ontvangers. Regio oost staat nu live en regio west volgt dinsdag 20 november.

De update bevat enkele menu wijzigingen waardoor het mogelijk is om meer content toe te voegen. Zo zal RTL Telekids, Films 1 Series bij TV Gemist toegevoegd worden. Er is een nieuw hoofdmenu onderdeel 'Muziek' en een aantal onderdelen onder Films zullen van naam wijzigen.

Todat beide updates zijn uitgerold zal de inhoud van de nieuwe en gewijzigde onderdelen beperkt zijn.

De wijze waarop de content wordt aangeleverd aan de interactieve ontvangers zal ook wijzigen. Dit zorgt ervoor dat de content sneller aangeleverd kan worden op de ontvangers.
Huidige menu versie ondersteunt nieuwe aanlevering niet en zal binnen korte tijd dan ook geen nieuwe data meer ontvangen. Dit geldt zowel voor On Demand als EPG data.
Update is dus van belang om gebruik te kunnen maken van deze diensten. Ontvanger wordt automatisch bijgewerkt tenzij je de auto-update functie hebt uitgezet bij de systeem instellingen.

Nieuwe versienummers:
Cisco : 1.12.2.2356
Samsung : 1.12.2.1302
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan