• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Krijg de Humax niet geïnstalleerd

Status
Niet open voor verdere reacties.
Beste allemaal,
Ik had een reactie geschreven, maar die is verdwenen voordat ik hem op het forum kon plaatsen. Hij had mij veel tijd gekost, misschien te veel, zodat ik automatisch werd uitgelogd. Ik baal zo, dat ik morgen wel weer helemaal opnieuw begin. Nu even niet, dus sorry, dit forum houdt kennelijk geen concept vast, maar logt je wel uit. Wat een feest:mrgreen:
 
Dan moet je wel een heeeeeeeeeeeeeele tijd genomen hebben om die reactie van jou te gaan schrijven. Ik ben er nog nooit tegen (die timeout) aan gelopen...
 
Opgelost!

Hallo allemaal,
Ik heb de oorzaak gevonden. Het is nogal simpel, als je het gevonden hebt. De TV geeft bij het installeren van een nieuw apparaat zelf aan welke HDMI ingang eraan gekoppeld is, dat komt even in beeld. Dat had ik gemist, bleek de HDMI aan de zijkant te zijn: HDMI Side. Kennelijk waren de andere HDMI ingangen al eens voor een ander apparaat (nu niet aangesloten) bestemd. Daarom waren ze wel vrij maar kreeg de TV er geen signaal uit. Omgeplugd en toen kwam het menu in beeld.
Je kunt er maar mee vast zitten!! Met al die Smart dinges moet ik dus wel geweldig oppassen, anders zijn ze smarter dan ik zelf. :pompom:
Dank alle reageerders!
Paul
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan