• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

IPAD app zenders kijken buiten je eigen WIFI netwerk

Status
Niet open voor verdere reacties.

wvroessel

Forum Gebruiker
Berichten
271
Op mijn IPAd heb ik de app van Ziggo, waarbij ik met mijn account ben ingelogd. Thuis heb ik een TV extra abo. Tweede kerstdag was ik met mijn IPAD op bezoek bij iemand die ook Ziggo AIE heeft. Dus mijn app gestart en dan verwacht je eigenlijk op basis van mijn account alle TV extra zenders te kunnen kijken. Dat lukt dus niet. De bewoner had alleen TV basis.
Waarom kan ik dan bij mijn account zien dat ik TV extra heb? Geld dat niet voor het gehele ziggo gebied, maar alleen binnnen mijn eigen WIFI netwerk?
 
Ik denk dat Ziggo dit zo bedoeld heeft om account sharing te voorkomen.
 
Toch wel knap dat Ziggo aan de hand van je internet verbinding bepaald welk TV abo je hebt ....
 
Hallo.

Ik kan wel tv kijken met de app. Heb zelf alles in een extra maar een vriend heeft basis en ik kan gewoon alle zenders bij die vriend kijken van mijn abonnement.
 
Hallo.

Ik kan wel tv kijken met de app. Heb zelf alles in een extra maar een vriend heeft basis en ik kan gewoon alle zenders bij die vriend kijken van mijn abonnement.


In alles in een extra, zitten de standaard tv zenders in, dezelfde als die in een internet basis pakket zitten.
Met Tv extra koop je zenders bij die je dan op een ander adres niet kunt zien, als daar dat extra pakket niet word afgenomen.
 
Dat zal wel zo zijn maar ik kan toch tv kijken naar alle zenders op de ziggo app op mijn ipad met mijn extra abonnement bij iemand die basis heeft en met die account kan er maar naar de basis gekeken worden als je de basis abonnement insteld. Maar met eigen account met ziggo extra kan ik toch alle zenders zien net zoals thuis.
In de ziggo app zitten zenders bij die je alleen maar kan kijken als je plus of extra heb. Dat wordt gewoon aangegeven. Dus als je basis heb kan je alleen de basis zenders kijken en als je extra of plus heb kan je meer zenders bekijken. Maar ik kan dus kijken naar alle zenders bij iemand die basis heb met mijn eigen account.
De ts schreef dat hij dat niet kon.
 
Ik heb nu thuis weer de app bekeken en er staan dus zenders in die ik ook daar niet kan starten met mijn extra abo. Het maakte dus niet uit of ik op een vreemd ziggo-wifi zat. Als ik deze zenders bijv wil starten zegt de app dat die niet binnen mijn abo zitten. Bij mijn gegevens staat wel tv-extra.
Zijn sommige zenders dan niet te bekijken ?
Moet je met een extra abo alle zenders zien die waarvan een screendump getoond word ? Volgens ziggo zijn het 48 zenders.
 
Over welke zenders heb je het precies?
Kan je deze zenders wel op je "normale" tv zien?
 
na een reset doen de zenders het weer.
het ging om History, travel channel, discovery world, etc.
Die deden het bij gastgebruik niet. Dan zag je een rood schuin balkje over de schermprint heen van de zender.
Bij tv app - ziggo, hulp zag ik opeens:

Kan ik via elke internetverbinding live tv-kijken op mijn iPad, iPhone of iPod Touch?
Om live tv te kijken met de Ziggo TV App voor iPad, iPhone en iPod Touch heeft u een internetverbinding van Ziggo nodig. Daarnaast heeft u een werkend ‘mijn Ziggo’ account nodig. Als u verbinding maakt via een andere internetaansluiting, dan kunt u nog wel de overige mogelijkheden van de applicatie gebruiken, zoals de TV Gids en het overzicht van onze Video On Demand bibliotheek.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan