• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

HUH,, U heeft helemaal geen abbonement

Wat ik hoorde was dat er tijdens de stroomstoring een brandalarm was afgegaan in de bunker waar de diverse servers staan en dat doordat dat alarm was afgegaan de zuurstor uit die bunker is weggezogen waardoor alles is plat gegaan daar.
 
Err, hebben servers zuurstof nodig om te functioneren dan?

Trouwens, dan boffen ze dat ze zo'n alarm installatie hebben, op mijn werk hebben we twee rekencentra waarbij er een mooie water-blus-installatie is... De zuurstof ontneem installatie is namelijk verboden om tegenwoordig te installeren...
 
Die instalatie's die je bedoelt meeuw zijn per 1-1-2003 verboden echter zijn er nog te veel bedrijven in NL die die instalatie's nog hebben en de meeste instalatie bedrijven zitten de komende maanden bomvol om dat soort instalatie's aan te passen waardoor dus de meeste bedrijven die dus nog wel zo'n instalatie hebben dispensatie krijgen bij de lokale autoriteiten.
 
Over storing was in Gelderland, kan je beter zeggen is in Gelderland nog steeds, dan wel, dan niet, word er schijtziek van! Zit in Nijmegen by the way!
 
Nee ook in Rijnmond-Zuid geen storingen, alleen een lagere verbinding op de News-server
 
Nu nog ontopic waarom die gast uit het UPC bestand verdwenen is? ;)
 
IkDoeULatenSterven zei:
Nu nog ontopic waarom die gast uit het UPC bestand verdwenen is? ;)
PRECIES :), zijn er mensen met een UPC helpdesk verleden?
 
Welk heldesk verleden wil je horen ik heb er inmiddels zoveel dat ik bijn een boek kan schrijven.
 
Terug
Bovenaan