heeft een motorola ECHT een snelheidsvoordeel boven een thomson??

Kwa snelheid zal het weinig uitmaken.
Vanaf de juiste servers haal ik gewoon de volle 20mbps.

Alleen kwa stabiliteit zal het wat uitmaken.
Bij mij knalt de thompson er regelmatig uit als ik bittorrents gebruik.
(schijnt een euvel te zijn bij de thompson)

[offtopic]
@SJELLO:

Als ik naar de HD bel met dit probleem, kan ik dan gewoon om een
modemruil vragen?
Of moet ik dan eerst allerlei andere gekke dingen proberen?
[/offtopic]
 
Ik heb precies hetzelfde probleem gehad met een Thompson. Ik heb gebeld met de helpdesk, daar wisten ze ook van de problemen. Ik heb aangegeven dat ik een ander modem wilde en dit werd zonder problemen geregeld.
De monteur die enkele dagen later langs kwam vond dat het modem geen probleem had, want het was op dat moment gewoon online. Ik heb hem toen nogmaals (meer dan de helpdesk) moeten overtuigen dat ik deze problemen had.
Hij accepteerde mijn verhaal en heeft er een ander modem neergehangen en daarna heb ik geen problemen meer gehad.
;D
 
Die monteur hangt bij mij niks op . . .
't enige wat ie mag is de oude modem aanpakken en de nieuwe inleveren . . . ;D
 
Ja ging het maar zo makkelijk, ik heb ook problemen met het thomson modem wat er elke keer uitvliegt als ik bittorrent gebruik, dus ik gebeld maar nee hoor het kon absoluut niet aan het modem liggen omdat het niet offline was gegaan(nee duh maar na een reset werkt het pas weer) Het zou volgens de helpdeskmedewerken dus aan de router liggen, we hebben hier een 3com officeconnect kwalitatief goed spul dus. Dus al met al zit ik nog steeds met dat gare modem opgescheept :(
 
Ik heb van UPC toen een 5100 gehad in plaats van een thomson ik denk dat het qua snelheidniks uitmaakt maar de 5100 vliegt er niet zo vaak uit als de thomson.
Via provisioning kan je elk modem gewoon registereren want het systeem van de helpdesk werkt niet waterdicht.
Alleen als je een gestolen of een vermiste modem 2e hands koopt en het mac adres is blacklisted dan krijg je die modem niet online omdat de provisioning die mac adressen wel checkt.
 
Even oude koeien uit de sloot halen ( lees januarie ) Ik ga het vanmiddag proberen. Ik had een [cencuur] tmc390 en daar was ik uiteraard ontevreden over. Toen kwam een vriend van me met een 4100E aanzetten alleen die is in snelheid veels te langzaam ( 700kb/s max classic ) En nu ga ik vanmiddag even bij iemand een 5100E halen voor 30 euro`s. Ik post hier wel wat de verschillen zijn.

youri
 
Richief zei:
het kan neit om een eigen modem te installeren die je via marktplaats gekocht heb...

Omdat die modem niet goed staat geregisteerd bij upc en hij daarom niet gekoppeld word aan de goede account. zou wel kunnen werken maar het leverd in de toekomst misschien wel problemen op!?!
ALs de modem bij hun staat geregisteerd als vermist ofzo werkt het niet?!

Als je je modem opnieuw door de provisioning APS gooit dan wordt je oude modem weggeschreven uit clarify. dat houd dus in dat UPC daadwerkelijk ziet welk type modem jij hebt met bij behorend Cmac.
 
en ondersteuningstechnisch dan ?

wordt de Motorola wel tijdig voorzien van eventuele flashupdates e.d. ?

lijkt mij tricky... bij Casema mag je je modem ook kopen maar eens per 2 jaar moet je een nieuwe ...ze flashen namelijk weinig tot niet ivm met vele typen modems
 
Ik kom hier ook nog maar ff op terug ik heb een thompson gehad en een motorola.
Snelheid is gewoon ongeveer het zelfde (zelfde config file natuurlijk). Alleen de motorola is vele male stabieler als de thompson en daar zit dus het verschil in!
 
Idd hij draaid als een zonnetje met 943kb/s perfect dus!
Ik zou voor de motorola gaan ( ps ik heb nu wel de sb5101E )

youri
 
Terug
Bovenaan