Goedkopere Netflix-abonnement krijgt advertenties

Mja, wij hebben ook wel netflix, en delen het niet eens. Maar ik vind het aanbod niet overweldigend. Gaat zelfs zo ver, dat ik een paar snelle usb flash sticks heb gekocht van 256GB, voor 4k en/of HDR content op mijn tv te bekijken. Dit werkt tegenwoordig met een moderne tv erg goed en heb je geen streaming box of mediaplayer meer voor nodig. Dit begon toen netflix het nieuwste seizoen van star trek discovery niet meer mocht uitzenden, toen ging ik toch maar naar alternatieven zoeken aangezien wij hier fan van zijn.
 
Ehh dúdelik ;)

Och, ooit weleens Netflix et al bekeken maar dan zul je zien dat je net weer een andere streamingsdienst moet hebben voor je favoriete serie.
Of de latere seizoenen zijn nergens te bekennen.

Inmiddels gebruik ik al jaren een eigen systeempje. Usenet is een prima bron. Was vroeger nogal wat meer werk maar tegenwoordig een fluitje van een cent.

Als de streamingsdiensten echt iets zouden willen dan zou er een portal moeten zijn waarop je een serie of film kunt kiezen.
Uiteraard met het aanbod van alle diensten.
Vervolgens zou de rechthebbende dienst een bedrag per klant/keuze krijgen. En de klant, naar keuze, een vast maandbedrag of juist pay per view laten betalen.

Zolang dat niet zo is: zie boven.
 
Illegaal downloaden en Usenet zijn 2 verschillende zaken. Op Usenet staan ook heel veel legale zaken. En handleiding over hoe je moet downloaden van Usenet is dan ook niet illegaal volgens mij.
maar films vallen daar niet onder i.v.m. de rechten
 
Een kennis die naar netflix kijkt kreeg gisteren ineens reclame in het midden van een aflevering te zien. Die was not amused gezien ze betalen voor het duurste abo. Zal wel een testje zijn ofzo.
 

Netflix-abonnement met advertenties krijgt geen downloads voor offline kijken​

Netflix zal op termijn een relatief goedkoop abonnement introduceren met advertenties en dat zou gepaard kunnen gaan met het niet kunnen downloaden van content. Volgens een ontwikkelaar blijkt dat uit de code van de app.

Bron: Tweakers
Bron: nu.nl
 
Terug
Bovenaan