Een betere deal afsluiten. Hoe doe je dat eigenlijk?

Ik geef ook aan dat ik eigenlijk gewoon bij Ziggo wil blijven. Maar ik zou ook wel eens een leuke korting willen krijgen. Mijn vraag was dus hoe je dat aanpakt. Ik ga binnenkort eens bellen en dan zien we wel.
 
Wel opletten, dat áls men bij Ziggo korting krijgt, men een jaarcontract aangaat !

Ps1. overigens is de Ziggo helpdesk misschien wel redelijk bereikbaar, maar is de technische kennis vaak minimaal. Wijzigingen aan een abonnement gaan vaak nog wel goed, maar zodra u een technisch vraag stelt, houdt het snel op.

Ps2. Nu is ( was ? ) Ziggo misschien qua tv kwalitatief de betere ( maar dat wordt ook rap minder ) en zou dát zo de hoge prijs kunnen verklaren. Maar als ik een jaar 50% welkomstkorting krijg bij een andere provider, dan wil ik voor dat bedrag best wel wat mindere tv kwaliteit op de koop toenemen, want dat is op jaarbasis toch enkele honderden euro's voordeel! Vooral omdat op de Nederlandse tv zenders toch weinig zinnigs te vinden is, wat hoge kwaliteit vereist. Het zijn veel praat programma's, oude en/of B-kwaliteit films. Daar wordt geen 4K tv warm van !
 
Tja mij hoef je niet te overtuigen dat DVB-C beter is en meer vrijheid geeft, zeker icm een linux box. Maar wat zou je doen als Ziggo alleen IPTV gaat gebruiken ? dan heb je niet veel keus meer.

Daarom hoop ik ook stellig dat Ziggo vast blijft houden aan DVB-C. Als Ziggo dit echt laat varen, zijn er verder ook geen redenen meer te bedenken om bij Ziggo te blijven. Dan kan je overal wel IPTV kijken.

En wat beviel jou niet aan die Arris VIP5202 ? Zeker dat die Glas zenders niet op 1 beginnen....

Ik zeg nergens dat het aan de Arris VIP5202 ansich lag... het apparaatje werkte zelf keurig. Het was meer het gemis aan functionaliteit in de door KPN geleverde software. Zoals (onder andere) op dat moment (tot april 2022) het niet kunnen opnemen van een volledige aflevering als je er middenin valt.

Verder begrijp ik wel dat mensen iets anders willen proberen, zeker als ze nooit korting krijgen. En veel mensen hebben het niet breed en hebben dus ook niet luxe om te blijven bij dezelfde aanbieder als ze geen korting krijgen.

Tuurlijk, maar ook iedereen _heeft_ een mondje gekregen en iedereen _heeft_ de mogelijkheid om te bellen met je frustraties, irritaties en andere dingen waar men het ogenschijnlijk niet mee eens is. En ja, niet iedereen 'durft' dat... maar daar kan niemand anders toch iets aan doen? Als je niet belt, heb je niets. Overstappen is natuurlijk veel makkelijker, want dan heb je geen verbale confrontatie :)

Ik had in december Delta Fiber 2Gb/s genomen... de lijn is niet eens actief geweest en het pakket is retour gegaan. Ziggo heeft z'n nukken en tekortkomingen, maar het kan echt nog erger.
 
Laatst bewerkt:
Wat je ook kunt doen is in het weekend naar KPN.com gaan voor de weekenddeal. Dan ontvang je een 4K televisie. Ik weet niet meer uit mijn hoofd of het alleen bij een 2-jarig van toepassing is. Maar je kunt gewoon weer overstappen als je contract is verlopen. Vooral als je geen decoder meer neemt, maar alleen een app voor tv-kijken dan is switchen zo gedaan. Alleen het nieuwe modem aansluiten. Maar goed als je bij Ziggo wilt blijven dan even bellen, maar goed .. ik zeg niets nieuws nu :)
 
De lol bij KPN is er nu ook wel vanaf. Korting geldt voor 9 maanden maar dan moet je wel 2 jaar afsluiten. Bij een eenjarig contract betaal je nu op jaarbasis 50,- per maand.
 
Laatst bewerkt:
Wel opletten, dat áls men bij Ziggo korting krijgt, men een jaarcontract aangaat !
Dat is correct, ben ook door Ziggo benaderd met een aanbieding voor 3 maanden korting van 10 euro op bestaande abo. 3 Maanden 51,50 daarna weer 61,50.
Het blijkt dat het idd. om verlenging gaat van het lopende contract. Komt tijdens het aanbiedingsgesprek niet heel duidelijk naar voren. Kan dus wel iets transparanter.
Aangezien ik ook niet van plan ben om over te stappen, is dit een no-brainer....elk tientje is er één :smiley:
 
Ik heb gebeld naar de afdeling Opzeggen van Ziggo. 6 maanden lang € 20 korting op abonnement en een jaar gratis ESPN. Ik ben daar best tevreden mee en ging heel makkelijk.
 
Terug
Bovenaan