• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

chello plus snelheid?

Status
Niet open voor verdere reacties.
N

newbie?

ik heb ff een vraagje over de snelheid van het chello plus abbo van chello.
ben van plan om of te veranderen van provider( zal demon worden dan) of me chello abbo te veranderen naar chello plus.
Zijn er mensen hier die al z'n abbo hebben en daar niet of wel tevreden mee zijn.

zouden die misschien mensen mij keuze wat kunnen vergemakkeljiken door de snelheid te kunnen posten hier...

bvd. :><
 
Hoi ik stap zelf ook over naar cistron nu actie .En Demon is ook een goede provider, chello garandeert niks met snelheid.en kijk hier maar eens naar voor 65 euro .lol https://www.speedxs.nl/
 
@lfredo zei:
Hoi ik stap zelf ook over naar cistron nu actie .En Demon is ook een goede provider, chello garandeert niks met snelheid.en kijk hier maar eens naar voor 65 euro .lol https://www.speedxs.nl/

Ik wil je mooie dromen niet in duigen gooien ;) maar die theoretische snelheden van de adsl providers zijn ook niet gegarandeerd.

Je bent erg afhankelijk hoever je van de centrale afzit met adsl, zit je er vlakbij dan zal je bijna de theoretische snelheden halen. Zit je echter een km of 4 van de centrale af dan zal de snelheid ook éen stuk lager liggen.
Vergeet ook niet dat je met adsl misschien wel een directe line hebt naar de centrale maar op de server daar kan het ook druk raken wat voor vertraging zorgt. Ik heb ook over adsl al de nodige klachten gehoord.

Wel is het zo dat de adsl verbindingen over het algemeen wat stabieler zijn en b.v. gewoon strak op 200 KB/s blijven downloaden terwijl het bij de kabel vaak schommelt. Vooral de Motorola's vind ik wat dat betreft niet echt stabiel.
 
Hallo,ik heb nu 3 weken chello plus met teryron modum,maar het bevalt me uitstekend,gaat lekker vlot allemaal.
 
hallo zeg ik weet niet wat het is dat speedXS maar dat is volop duur man 99 euro per jaar aan adminstratie kosten en dan ook nog eens per maand.
pfff ze hebben wel snelle abbo's in de aanbieding ok.. maar te duur man..

trouwens wil ik snelheiden zien van chello plus.. en geen abbo aanbiedingen ofzo...

thx

greetz
 
Hier hetzelfde probleem ik ben van classic overgestapt naar het plus abo.

Maar voor dat het zover allemaal was moets er aardig wat gebeuren.
Ik belde op of ze het om wilde zetten, dat kon zeiden ze, ik vroeg ook tevens of ik post thuis kreeg waar mijn gegevens op stonden en mijn nieuwe mail adressen maar dat wist de verkoopster niet afijn het zou binnen 1 uur max. 24 uur geregeld moeten worden overigens is het vemelden wel waard dat ik een Eurodocsis modem heb dus volgens haar geen probleem moest zijnmet het omzetten.
Helaas na 24 uur nog niks geregeld dus de helpdesk maar bellen die wisten mij te vertellen dat ze iets achter liepen met aanmelden en dat ze een vertraging hadden van ongveer 8 uur ,kon ik nog mee leven.
Maar naar nog eens 24 uur te hebben gewacht niks veranderd dus ik weer bellen naar de Helpdesk die kon mij iets verder helpen door het opnieuw aanmelden via provisioning.upc.nl daar stond nu ook bij dat ik een plus abo. had gelijk even mijn upload gemeten en dat was 45kb dus goed naar mijn mening aangezien het max 48kb is.

Eenmaal weer opgehangen kom ik tot de ontedekking dat mijn download snelheid niet boven de 202kb uitkomt aangezien het rond de 375 max zou moeten zijn( nu weet ik ook wel dat je dat niet constant haalbaar is) maar als je kijkt dat het classic max 187kb is en ik nu met een snelheid zit van rond de 200kb vind ik het geen grote verbetering, daar komt nog eens bij dat ik daar wel 30 pleuro extra per maand voor neer kan tellen dus ik weer bellen ,nu hebben ze mijn verzekerd dat het binnen 2 uur opgelost zou moeten zijn aangezein ze zelf hebben toegegeven dat er iets mis is gegaan met de omzetten van het abo. ik hou dus mijn hart vast.!!!!!

:(
 
Oké dat de snelheid niet gegarandeerd is snap ik. Maar op de postcode check op speedtest kom mijn postcode op 600 kb en ik vind chello plus dat echt te duur 79 euro en de upload is bij mij dan 1024. ;D ;D I :><k woon 1400 meter van de centrale af.
 
Hij wil snelheden zien dames :)

Bij mij is de download nog niet echt optimaal. Loopt te haperen:

Resultaten van https://www.speedtest.nl
(Overgenomen op Wed Jul 30 2003 om 21:36:43 UTC+0200)

Download : 286.9 KByte/sec
Upload : 39.7 KByte/sec
Connection : 1,012.0 Conn/min
Ping test Nederland : 13.0 ms
 
nou ik zie dat er al een hoop problemen zijn met het chello lus abbo en tevens vind ik de prijs ook te duur. Als je dan kijkt naar verschillene andere aansluitingen zoals ADSL/SDSL zijn er ook nog zat andere moglijkheden.

En ik ga me abbo niet veranderen voor een hogere download maar ik ga me abbo veranderen voor een hogere upload. Zal even een voorbeeld geven van een abbo. Bij demon heb je een actie tot januarie voor 65 euro met 2mbyt/512 down/upload

dus dat is dan het chello classic abbo alleen met een hogere upload.

maarja net wat rene al zegt ik wil ook wel wat meer snelheden zien!!!! :><

greetz
 
chello is hier zo f...., dat ik overga op light ( kanniet, pas in september....) zegt de helpdesk...wie zei ook weer dat er drie maanden aanbieding was ///niks noppes
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan