• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Bekabeling DigiTV

Ik ben jammergenoeg zelf niet zo handig (denk ik) om zelf zo'n kabel inelkaar te flansen met aan de ene kant zo'n F-connector aansluiting en aan de andere kant zo'n gewone male/female coax stekker. Althans . .ik krijg het wel inelkaar, maar ben bang dat het dan niet storingsvrij aangesloten zit.

Kan ik bovengenoemde constructie niet gewoon kant en klaar kopen in een winkel of op het web??
 
dbox2 zei:
Ben zeer benieuwd naar wat voor kwaliteit kabels en stekkers ze hebben

Als dat dezelfde kwaliteit kabel is als die ze standaard bij de mediabox leveren schiet ik er inderdaad helemaal nix mee op .. lol ;)

Het zou dus gaan om zo'n kabel: https://www.allekabels.nl/product.php?cat=120&product=243 .. maar weet iemand ook of Hirschmann zulke kabels heeft?
 
hoi
als je het niet lukt om het zelf te doen
dan zou je het in de winkel kunnen vragen
of ze dit voor je willen doen
je moet wel de exacte lengte van je kabel weten
 
Maar weet iemand toevallig ook of Hirschmann deze kabel heeft? : https://www.allekabels.nl/product.php?cat=120&product=243
 
Ik schop 'm maar weer ff omhoog want ik zit nog steeds met een vraag.

Ik overweeg nu om deze Hirschmaan kant en klare kabel aan te schaffen: https://www.allekabels.nl/product.php?cat=119&product=275

Alleen het volgende probleem .. op mijn splitter kan ik alleen zo'n F-connector (zeg ik dat goed?) aansluiten en dan op de Mediabox zo'n male/female stekker. Die kant en klare kabel levert Hirschmaan volgens mij niet. Ik heb zelf wel zo'n verloopstekker van F-connect naar male/female, maar dit is storingsgevoelig is hierboven vermeld.

Duss .. ik zou ook die onderdelen los kunnen kopen en zelf zo'n kabel kunnen fabriceren .. alleen ik ben dan bang voor storingen (ik ben niet echt handig met dit soort dingen ;) ).

Mij vraag is dus: is het moeilijk zo'n kabel zelf te maken (storingsvrij) en hoe hebben jullie thuis de bekabeling (kant en klare kabel met verloop stekker of zelf gefabriceerd?)
 
iemand bekend met de hirschmann koax stekker ?
ik heb net de upc ves stekker in de kliko gegooit en ben een hirschmann stekker wezen halen
ik had via arrivo een film besteld en kreeg tot 2 keer toe geen signaal
ik haalde de stekker uit de mediabox en de stekker viel gewoon van de coax cabel
 
ik moet ook van dat ding af man!

Eerst allemaal lekker gemaakt worden met kanalen zoals E! en Star! en nu ineens allemaal weg. Je zal maar een proefrit mogen maken in een limo en je krijgt dezelfde auto, maar dan geen limo. Dat was je kennismaking dan >:(

Als ze dat nou gezegt hadden, hoefden hun (wij straks) geen moeite te doen om dat ding uberhaupt gratis te proberen. Ik ken UPC wel en je zult zien dat dat weer ons probleem gaat worden :S
 
Er wordt heel duidelijk gezegd dat je een extra pakket hebt voor 1 maand!
Dat jij niet kan lezen is niet het probleem van UPC.
 
Terug
Bovenaan