Ziggo voegt reclame toe bij eigen opname diverse tv-zenders

echt schandalig antwoord vanuit Ziggo moderator op ziggo community forum


Hi all, het klopt inderdaad dat je vanaf 10 april een minuut niet-doorspoelbare reclame te zien krijgt op RTL-zenders. Voor nu is dit enkel op de RTL zenders het geval.Reclames zijn onderdeel van een normale uitzending. Er wordt alleen een blok aan het begin ondoorspoelbaar gemaakt. Het is goed om te weten dat de rest van de reclameblokken in de opname wel doorspoelbaar blijven.  De vraag waarom Ziggo dit wel doet en KPN niet heeft te maken met commerciële overeenkomsten met de partijen.
 
Daarom ben ik al jaren blij met NLZiet!
Vrijwel alles is tot ruim een jaar volledig terug te kijken.
Reclames doorspoelen? Niet nodig, want die worden er voor je uitgehaald.
 
Daarom ben ik al jaren blij met NLZiet!
Vrijwel alles is tot ruim een jaar volledig terug te kijken.
Reclames doorspoelen? Niet nodig, want die worden er voor je uitgehaald.
ondanks die 20sec reclame die ik heb itt de 1 minuut reclame die wordt genoemd kijk en neem ik nog op van teveel zender die nlziet niet heeft dus ik blijf ook voor tv bij ziggo de next mini zowel bij moeder als bij mij werkt wel echt goed , maar dit voel toch wel als een dolksteek je betaal al plus minus 95 euro per maand voor het meest uitgebreide pakket zowel als internet als tv en dan nog krijg je dit
 
Diverse streamingsdiensten bieden tenminste nog een goedkoper pakket als je reclame accepteert.
 
Voor nu is dit enkel op de RTL zenders het geval.
De mensen die daar naar kijken zijn toch al verslaafd aan reclame dus dal die extra minuut hen niet deren. Als reclame-hater, heb ik alle RTL programmas al uit mijn zenderlijst gewist. Als ze al een keer iets educatief laten zien, weet je nooit of de voorgeschotelde informatie door betalende bedrijven gestuurd wordt, i.p.v. een objectief oordeel. Je weet dus niet of je 'feiten' of 'adviezen' kunt vertrouwen.
 
Laatst bewerkt:
Terug
Bovenaan