Ziggo snelheidsverhoging 2024

Cadeautje voor jou:
een sneller internetpakket

Je wilt steeds meer doen op ons netwerk: streamen, gamen, videobellen en apparaten met wifi verbinden. Daarom groeit ons netwerk met je mee en wordt je internet steeds weer sneller.

Van Internet Complete naar Max
Je hebt nu Internet Complete en krijgt een sneller pakket cadeau: Internet Max. Omdat we blij zijn met jou als klant.

Van 500 naar 750 Mbit/s download
Van 50 naar 60 Mbit/s upload

Alles gaat vanzelf
Vanaf eind mei krijg je automatisch de upgrade naar je nieuwe pakket met sneller internet. Wil je dit nu al? Reset dan je modem door de stekker uit het stopcontact te halen. Doe ‘m er na 60 seconden weer in en klaar.

Veel internetplezier!ook vanmorgen de bevesteging gekregen hier
Ik kreeg geen e-mails of telefoontjes, maar mijn internet werd sneller. Dat was fijn.
 
Ik denk maar zo, beter een sigaar uit eigen doos dan helemaal geen sigaar ;)
 
Dus mensen let op dit is een sigaar uit eigen doos.
Ziggo zegt gratis maar maand later inflatie verhoging verkapt
Er zijn ook abonnementen die niet snelheid omhoog gaan. Ik krijg een snelheid verhoging van 25% down en 10% up. En de prijsverhoging is maar 1,9%.
En daarbij verhogen alle providers volgens mij jaarlijks hun prijzen alleen bij Ziggo is het blijkbaar weer een reden om te gaan schoppen.
 
Ik weet niet of het schoppen is. Ik zit al heel lang bij ziggo en voorgangers. Het is bijna altijd snelheid wat omhoog en daarna een prijsverhoging. Ondertussen zit ik met een voor mij absurde DL/UL waar ik serieus niet op zit te wachten. Wel op een prijsverlaging, maar dat gebeurt nooit. Dan kan je nog een ander pakket nemen, maar daar heeft niet iedereen steeds zin in.
 
U kan natuurlijk altijd een internet pakket 'omlaag'. Dat kan via de helpdesk ( tst 1200 ) en als u de helpdesk m.b.v. deze actie niet vertrouwt, dan is een Ziggo mod op het andere forum, u graag behulpzaam en is het zo gedaan.
 
Na vanaf het begin af aan op de kabel gezeten te hebben ben ik dan nu eindelijk al 7 dagen over op glasvezel. Mooi om te zien dat de snelheden nu serieus omhoog gaan bij Ziggo. Straks 1 juli hebben jullie natuurlijk weer de prijsverhoging ivb inflatie (weglopende klanten).
 
Terug
Bovenaan