Zender vd maand en andere tijdelijk openstaande zenders.

Het signaal van TVM Europe zit overal 'verborgen' bij Ziggo op het net. Bij mijn weten is dit ook een Marokkaanse zender. Ziggo zou deze zender ook er direct beschikbaar kunnen maken voor alle klanten. 2M is hier op dit moment nog gecodeerd in de regio Altena. TVM Europe is onderdeel van het Arabisch pakket waar je vroeger bij UPC een abonnement kon afnemen.
 

ADE: TV 538 en SLAM! TV tijdelijk open​

Voor klanten met TV Standard
Van woensdag 18 tot en met zondag 22 oktober staat Amsterdam in het teken van ADE, het grootste dance event ter wereld. De televisiezenders SLAM! TV (kanaal 604) en TV 538 (kanaal 538 staan speciaal voor deze gelegenheid van 17 oktober tot 1 november tijdelijk open voor alle klanten met TV Standard. De zenders zijn ook te zien via Ziggo GO.

TV 538
Op 18, 19 en 20 oktober verhuist 538 hun studio naar Amsterdam om uit te zenden vanuit het 538 Dj Hotel. Hier ontvangen ze de grootste DJ’s ter wereld en zenden ze live DJ-sets uit van o.a. Joel Corry (18 okt), Afrojack (19 okt) en Hardwell (20 okt). Op zaterdag 21 oktober wordt de radioshow van Armin van Buuren live uitgezonden vanuit de Amsterdam ArenA.

SLAM! TV
SLAM! heeft tijdens ADE een eigen studio in het Room Mate Aitana Hotel aan het IJdok in Amsterdam. Populaire DJs komen naar hun locatiestudio om een DJ-set te draaien die live uitgezonden wordt op zowel radio als op SLAM! TV.

Vanaf 1 november zijn beide zenders weer alleen te zien met TV Zenders Plus.

Bron (Ziggo): https://www.ziggo.nl/televisie/zenderoverzicht/zenderwijzigingen
 
Van 1 november tot 5 december staan de tv- zenders Crime+Investigation, RTL Lounge en RTL Crime tijdelijk open voor alle klanten met TV Standard bij Ziggo. De zenders zijn ook te zien via Ziggo GO. Normaal zijn deze zenders alleen beschikbaar voor klanten met een aanvullend televisie-abonnement bij de aanbieder.

Crime+Investigation​

Televisiezender Crime+Investigation onderzoekt de duistere kant van de mens. “De zender biedt je de ongelofelijke verhalen over echte criminelen en hun misdaden, die vaak geïnspireerd zijn door hun favoriete tv-series“, aldus Ziggo. De zender is te zien via kanaal 122.

RTL Crime​

RTL Crime is dé digitale zender voor de Nederlandse crime-liefhebber. “Je bent zeven dagen per week, 24 uur per dag verzekerd van de beste Nederlandse en internationale misdaadprogramma’s.”, aldus Ziggo. De zender is te zien via kanaal 120.

RTL Lounge​

De zender RTL Lounge brengt zeven dagen per week, 24 uur per dag programma’s voor vrouwelijk Nederland. De zender is te zien via kanaal 140.

Tijdelijk​

Na 5 december maken de televisiezenders weer onderdeel uit van de aanvullende pakketten Movies & Series XL en TV Zenders Plus.

Bron: Mediamagazine.nl: https://mediamagazine.nl/ziggo-drie-tv-zenders-in-de-schijnwerper-in-november/
 
Sinds vandaag staan de volgende zenders open:
Shorts TV kanaal 125
Fashion TV kanaal 133
RTL Telekids kanaal 312
Eurosport 2 kanaal 411
TV Oranje kanaal 609
192 TV kanaal 610
 
Tot 18 juni staan de volgende zenders open:
RTL Crime kanaal 120
E! kanaal 126
Love Nature kanaal 205
Nick Jr. kanaal 306
 
Volgens TotaalTV zou Love Nature open staan tot 18 juni op kanaal 205 en in 4K. Maar bij mij gewoon HD.
 
Love Nature in UHD kun je slechts op de Next en Next mini kijken, komt via IPTV binnen.
Via Coax is het alleen in HD beschikbaar.
 
Ik doe helemaal niet mee, met die zogenaamde tijdelijke openstelling van zenders.

Ik heb de zenders die ik wil zien ( in mijn volgorde ) in een favorieten lijst staan en ga die lijst niet iedere keer aanpassen als Ziggo een zender een maandje 'open zet'.

Vooral niet vergeten : een provider zet die zender niet 'open' omdat het leuk is voor de klanten, maar omdat de provider klanten zo probeert te verleiden om een duurder abonnement te nemen.
 
Terug
Bovenaan