Zender vd maand en andere tijdelijk openstaande zenders.

Openstaande zender:
Kanaal 201 Curiosity Channel

Staat nog niet open via de Next Mini. Wel via CI+ en Humax.

Update: Deze zender staat niet meer open.
 
Laatst bewerkt:
Opstaande zender:
Kanaal 129 OUTTV HD

OUTtv tijdelijk beschikbaar voor alle klanten met TV Standard​

Voor alle klanten met interactieve tv
OUTtv is de hele maand augustus zonder extra kosten beschikbaar voor alle klanten met TV Standard. De eerste week van augustus staat de zender in het teken van Pride Amsterdam. OUTtv biedt gewaagde, uitdagende programma's met stijl en lef. Het is dé lifestyle-televisiezender met internationaal succesvolle series, films en documentaires, talkshows en het allernieuwste omtrent lifestyle.
De zender is vanaf 1 september weer alleen te zien met Ziggo Movies & Series XL en TV Zenders Plus. OUTtv is tevens onderdeel van het Gay Lifestyle-pakket.

Bron (Ziggo): https://www.ziggo.nl/televisie/zenderoverzicht/zenderwijzigingen
 

Zenders 'open' van 15 december tot 10 januari​

Voor alle klanten met interactieve tv
Van 15 december tot 10 januari zijn de volgde zenders uit Ziggo Movies & Series XL en TV Zenders Plus tijdelijk beschikbaar voor alle klanten met TV Standard, ook via Ziggo GO:

* NPO 1 extra (kanaal 81): de zender van de Publieke Omroep voor bijzondere uitzendingen en programma’s uit het rijke archief van de publieke omroep. Met van 18 tot 24 december Serious Request vanuit Amersfoort. De dj's zetten zich een week lang 24 uur per dag samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor Het Vergeten Kind. Tussen 25 december en 1 januari is de Top 2000 24 uur per dag te volgen op NPO 1 extra.

* 192 TV (kanaal 610): Kijk en luister in de week tussen Kerst en Nieuwjaar vanaf eerste Kerstdag 6 dagen lang non stop naar de Top 2500 met hits tussen 1955 en 31 december 1984, van Elvis tot Prince.

* TV Oranje (kanaal 609) beleeft in december 2022 een feestelijke kerstmaand. Het is TV Oranje Feestmaand en je luistert en kijkt ook nog eens naar de Top 1000 van eigen bodem. TV Oranje volg je op kanaal 609.

* TV 538 (kanaal 538 ) : Van 19 tot en met 23 december komt Radio 538 weer met 'Missie 538' in actie voor het goede doel om zoveel mogelijk geld op te halen voor het Prinses Máxima Centrum. Missie 538 is 24 uur per dag ook live te volgen via TV 538 op kanaal 538.

Bron (Ziggo): https://www.ziggo.nl/televisie/zenderoverzicht/zenderwijzigingen
 

SLAM!TV tijdelijk open voor het goede doel​

De televisiezender SLAM!TV staat van 15 maart tot 4 april tijdelijk open voor alle klanten met TV Standard om zoveel mogelijk geld op te halen voor kankeronderzoek tijdens 'Spin for Life!' op 23 maart. Ruim 8000 deelnemers gaan dan samen de grootste spinningmarathon ooit neerzetten voor het goede doel.

De zender is te vinden op kanaal 604. Vanaf 4 april is de zender weer alleen te zien met TV Zenders Plus en Movies & Series XL.

Bron (Ziggo): https://www.ziggo.nl/televisie/zenderoverzicht/zenderwijzigingen
 
Laatst bewerkt:
Screenshot_20230401-151602_Chrome.jpg
 
Terug
Bovenaan