TV-kanaal kwaliteit

Op de Ziggo-site staan ze bij Kabel-TV wel degelijk als HD vermeldt ( www.ziggo.nl/televisie/zenderoverzicht )
ja klopt dat staat onduidelijk, voor kabel tv moet je 4444 gebruiken 5555 is voor TV standaard en hoger, wat wel kan is dat je ooit een smartcard hebt gekocht/gekregen en daarom nu TV standaard kan ontvangen terwijl je voor Kabel TV betaald, kijk maar eens op kanaal 19 (viaplay tv) die staat in het overzicht als te ontvangen bij TV standaard, die heb je op deze manier ook.
 
wat wel kan is dat je ooit een smartcard hebt gekocht/gekregen en daarom nu TV standaard kan ontvangen terwijl je voor Kabel TV betaald, kijk maar eens op kanaal 19 (viaplay tv) die staat in het overzicht als te ontvangen bij TV standaard, die heb je op deze manier ook.
Ja, er lijkt wel iets bijzonders te zijn in mijn situatie
Ik kan nl ViaPlay-TV kijken , terwijl ik slechts betaal voor Kabel-TV en in het Ziggo-zenderoverzicht staat Viaplay bij TV-standaard.

Ik heb ooit een Smartcard gekregen van Ziggo, ben verhuisd en heb Ziggo-abo gewijzigd en die Smartcard zit (met Oscam) in mijn STB.

Voor Kabel-TV moet je je volgens mij Netwerk-ID 4444 gebruiken en is Netwerk-ID 5555 voor TV standaard en hoger,
en die 5555 werkt dus gewoon nog bij mij en dus kan ik TV-standaard ontvangen terwijl ik voor Kabel-TV betaal.
 
Ik heb ooit een Smartcard gekregen van Ziggo, ben verhuisd en heb Ziggo-abo gewijzigd en die Smartcard zit (met Oscam) in mijn STB.

Blijkbaar heb je nog een werkende kaart en dus heb je TV standaard, want bij kabel TV krijg je geen kaart en kun je alleen ongecodeerde zenders zien en daar hoort die 4444 bij. Met 5555 leest die wel de gecodeerde zenders in.
 
Terug
Bovenaan