Telefoonterreur - Gebeld worden door onbekende nummers.

Wij zijn ook lang door 085 nummer gebeld met veel reclame voor energie contracten etc. Ontzettend irritant en storend. Wat we doen is de telenummer niet meer oppakken als we weer door zo'n nummer worden gebeld en we controleren het op telenummer.nl.
 
Vorige maand verschillende keren gebeld door nummers uit Brussel en Amsterdam.
Zogenaamd Microsoft over mijn Windows-problemen.
Ik snap niet waarom ik geen hele reeksen van nummers gewoon kan blokkeren.
Een beller heeft nog steeds meer rechten dan een gebelde!!!!
 
Dat zou je volgens mij niet helpen. Ik heb al ruim 10 jaar ervaring met die (zogenaamde) Microsoft lui. Elke keer weer een ander gespoofd nummer dat zelden of nooit nog eens verschijnt. Maar wel steeds opnieuw dezelfde stem. Het gevolg zou een kilometers lange lijst zijn en een volgende keer bellen ze je vrolijk weer opnieuw.

Of is dat bij jou anders? In dat geval ben ik het met je eens. Het zou wel moeten kunnen, want op m'n smartphone kan het wel.
 
Ik heb het dus over hele reeksen, dus bijvoorbeeld alles wat begint met +32 of zelfs alles uit het buitenland.
 
Vandaag ook ineens. De vrouw en mijn dochter zijn al een aantal keer gebeld door een nummer uit noord holland. Gewoon wegdrukken of overal nee op antwoorden. Ze beginnen meestal met de vraag of alles goed gaat, gewoon nee zeggen.
 
Werd weer eens gebeld en die gast vertelde mij dat ik klant ben bij hen. geantwoord dat hij een leugenaar is en verzocht nooit meer te bellen. (Kansloos denk ik dan) En opgehangen.
 
Ik heb het dus over hele reeksen, dus bijvoorbeeld alles wat begint met +32 of zelfs alles uit het buitenland.
Kan wel als je alles via een (oude) Fritzbox laat lopen. Zelf heb ik dit al heel erg lang, en je stelt een landnummer of kengetal in om te blokkeren, geen last meer, totdat ze een ander land nemen. Dan voeg ik die weer toe aan de Blokkeerlijst
 
Je krijgt de Microsoftbellers ook boos als je vraagt om Nederlands te praten. Dan gaan ze ook schelden enz. en zijn ze ook vlot genezen, Na die laatste keer ben ik door hen niet meer gebeld.
 
Mijn 2e lijn staat op m'n printer met fax mogelijkheid.
Ze bellen rustig 10x in een uur dat nummer.

Op mij normale lijn druk ik ze gelijk weer weg en dat helpt wel.

Die tip van @wlmpie lijk mij ook leuk om eens te doen. :brullen:
 
Terug
Bovenaan