De nieuwe site is gelanceerd! Ziggo Gebruikersforum is vanaf nu het Provider Forum. Bekijk de aankondiging.

Spontaan aanspringen Mediabox Next

cootje

Forum Gebruiker
Berichten
5
Ik heb dit probleem vaker voorbij zien komen op het andere forum.

Bijvoorbeeld:
En al een oplossing?
 

Dynabite

Forum Gebruiker
Berichten
1.488
Internet
  1. Ziggo
Digitale TV
  1. Ziggo
Nee, ik denk zelf ook dat het niet aan de stekkerdoos ligt. Had je wel van die programma's de programma info bekeken en misschien zonder dat je het beseft op "automatisch afstemmen" gedrukt?

Ik las op het community forum dat een Ziggo moderator dit probleem zelf ook ervaarde en ze zijn er nog steeds niet achter waar het aan ligt. Misschien heeft het met het updaten van een zender te maken, maar dan vraag je je af waarom niet veel meer mensen er last van hebben.
 
Laatst bewerkt:

Phoenix050

Forum Gebruiker
Berichten
1
Ik heb hetzelfde probleem, hij springt wel 10x aan op een nacht en gaat na een tijdje ( geen vast aantal minuten) weer uit. Wat het nog gekker maakt, overdag gebeurt er niks, maar tegen het eind van de middag begint het weer. Ik heb de ziggo next box. Nu na enige weken begint mijn tv ook kuren te vertonen wanneer ik hem aan wil zetten, zie het lampje van de standby vertwijfeld flikkeren, uitgaan, tijdje niks dan weer geflikker en na zo'n 15 minuten wachten springt hij eindelijk aan.
 

Butanez

Forum Gebruiker
Berichten
166
Internet
  1. Ziggo
Digitale TV
  1. Ziggo
Oplossing: Laat je next box aan staan en zet je tv uit. Stroomverbruik tussen aan en standby hoog is verwaarloosbaar. Hier staat de next box om andere redenen permanent aan. Geen problemen.
 
Bovenaan