Pace afstandsbediening koppelen aan Philips TV

Hoi @Goofy ,
De Humax heeft dat probleem niet.Deze heeft ook geen ventilator naar mijn weten.
Het probleem van de Arris is ook niet altijd de ventilator, ook een andere component kan die piep veroorzaken.Welk component weet ik niet precies.Maar de ventilator geeft ook zo nu en dan problemen.
 
bedankt voor het snelle reageren. helemaal duidelijk. als de Pace aan de beurt is hopelijk dan nog de Next Humax er voor in de plaats.
 
Heb jij nu nog een Pace @Goofy ?
Ik denk dat @Webcare Ziggo voor jou ook wel kosteloos een Next kan regelen.Een humax is bij zo'n type swap niet zeker, kan ook Arris zijn.Maar momenteel word voornamelijk de Humax geleverd.Er zijn momenten dat er ook veel Arris word geleverd, vermoedelijk is dan een partij Arris boxen gerefurbished.Maar als de Arris piept, kan er altijd alsnog een Humax gestuurd worden naar mijn weten.
 
ja, klopt. er staan hier zelfs 2 Pace boxen in huis. in november vorig jaar ging er 1 ervan kaduuk en werd meteen een nieuwe opgestuurd. waren niet veel meer van dit model zei de medewerker in kwestie.
zijn er verder erg tevreden mee maar je weet nooit hoe lang zo'n oldie nog ondersteund gaat worden.
 
Geen idee.Het is wel een box uit 2009, uberhaupt bijzonder dat deze nog tot 2020 standaard werd uitgeleverd en dat er nu nog voorraad is.
Maar als je nieuwe boxen nodig hebt, zal dat 1 next worden en 1 next mini of gewoon 2 next mini's.Extra next is helaas niet meer mogelijk:undecided:
 
ow, ik wist niet dat je geen 2 stuks Next boxen kunt hebben.

weet je misschien ook de reden waarom dat zo is ?
 
Idk sorry @Goofy .
Misschien word het in de toekomst wel weer mogelijk, of dat het via een andere afdeling wel mogelijk is.Je zou afdeling retentie kunnen proberen: 088-1212808
Maar Ziggo moderators kunnen dat in ieder geval niet meer regelen.

@Webcare Ziggo kan misschien ook er nog wat over zeggen of er misschien nog mogelijkheden zijn of waarom het niet meer kan.
 
als het moment zover is dat de Pace niet meer ondersteund of anderzijds uitvalt dan maar zien wat er nog aan mogelijkheden te kiezen valt tegen die tijd.

in elk geval bedankt voor alle info en weer iets geleerd.
 
Terug
Bovenaan