Bij mij werkt alles goed behalve één device die het alleen maar op 2.4 Ghz wil doen en dus geen verbinding wil maken met de Connectbox. Maar als ik 5 Ghz uitschakel heeft de rest weer geen verbinding.

Iemand een tip?
 
Klinkt meer als verstoring in je wifi frequentie/kanaal.
Of een oud device wat niet met wpa2 overweg kan?....tkip..aes..?
 
2.4 GHz een andere naam geven en op dat device het bekende netwerk vergeten, om vervolgens een nieuwe verbinding naar jouw keuze te maken. Wel even wifi op je device uit en aanzetten na het veranderen.

Kijk ook eens bij de eigenschappen van je wifi adapter (apparaatbeheer --> Netwerkadapters --> geavanceerd) of alle keuzes wel kloppen.
 
Laatst bewerkt:
Het gaat om een buitenverlichting, dimbaar en nog wat foefjes, met wifi die ik via de Samsung smartphone aanstuur. Sinds de update van de Arris begint de app te piepen dat hij alleen maar 2.4GHz lust en doet dus niets meer. Als ik in de Arris 5GHz uitschakel werkt echt alles niet meer in huis, t.v's, smartphones, tablets enz. dus dat is niet de oplossing.
Een update van de app is ook niet voorhanden dus ik vermoedt dat ber000000-6 wel eens gelijk kan krijgen
Of een oud device wat niet met wpa2 overweg kan?....tkip..aes..?
Maar misschien heeft iemand nog een tip waarmee ik iets kan...
 
Ik zie Connectbox softwareversie 9.1.2109.200. Geen idee sinds wanneer. Internet via Wifi lijkt beter te zijn dan voorheen.
 
Ik zie Connectbox softwareversie 9.1.2109.200. Geen idee sinds wanneer. Internet via Wifi lijkt beter te zijn dan voorheen.
Heb ik ook sinds afgelopen nacht. Was nog op rond 0:30 en toe viel internet weg. Na 15-20min weer terug.
Vandaag modem nagekeken en deze was bijgewerkt naar 9.1.2109.200. Ik heb nog geen idee wat er nieuw is.
 
Hier nu ook
Software versie: 9.1.2109.200
Iemand al enig idee wat de changelog is?
Hebben ze eindelijk die SmartWifi goed werkend?
Want die staat hier nog steeds uit, omdat ik anders steeds uitval heb met wifi.
 
Even een domme vraag: ik heb een Giga nodem, komen daar ook software updates van? Ik lees alleen over Connectbox updates. Alvast bedankt voor de reacties.
 
Terug
Bovenaan