De nieuwe site is gelanceerd! Ziggo Gebruikersforum is vanaf nu het Provider Forum. Bekijk de aankondiging.

Nummer aub weer zichtbaar maken

retep_

Forum Gebruiker
Berichten
816
Digitale TV
  1. Ziggo
je kunt gewoon een mijn Ziggo account aanmaken ook al heb je geen ziggo internet, dus misschien kan de TS z'n account aanmaken, en het dan regelen ( al hoewel zo iets gewoon telefonisch via de klantenservice zou moeten kunnen maar dat is een ander verhaal)
 

casperd

Forum Gebruiker
Berichten
2.037
Internet
  1. Ziggo
Digitale TV
  1. Ziggo
je kunt gewoon een mijn ziggo account aanmaken ook al heb je geen ziggo internet, dus misschien kan de TS z'n account aanmaken, en het dan regelen ( al hoewel zo iets gewoon telefonisch via de klantenservice zou moeten kunnen maar dat is een ander verhaal)

Heb ik ook gedaan voor mijn moeder die wel TV heeft maar geen telefoon of internet van Ziggo
 

J. de Boer

Forum Gebruiker
Berichten
2.873
Internet
  1. Ziggo
Digitale TV
  1. Ziggo
@J. de Boer er staat wel nr blokkades ,maar kan je alleen bepalen wat je bij inkomende gesprekken wil blokkeren , en dat is heel wat anders dan je nr weer zichtbaar maken..

Nog even nagezocht. Dit is wat er letterlijk staat:.
Geheim nummer:
Je telefoonnummer is standaard opgenomen in de papieren en online telefoongids en op gespecificeerde facturen. Je nummer is ook opvraagbaar via telefonische inlichtingen. Wil je dit aanpassen? Dat kan via mijnnummervermelding.nl.

Mogelijk wordt hier alleen de vermelding in de telefoongids bedoeld. Bovendien wordt hier verwezen naar een extern nummer waar Ziggo niets heeft te maken. Ik denk dat je dan gelijk hebt. De vermelding "Anonieme oproep" of het opheffen daarvan kun je dan inderdaad niet zelf regelen. Dat vermelde adres is namelijk geen Ziggo adres.

Afzonderlijk item over nummerblokkades:
Voorkom dat iemand bepaalde nummers vanaf je vaste telefoonlijn belt. Je kunt geen inkomende gesprekken blokkeren. Geef hieronder aan welke nummerblokkades je in wil stellen.

PS:
Maar nogmaals, als je geen internet hebt, heb je geen "Mijn Ziggo".
 
Laatst bewerkt:

Dynabite

Forum Gebruiker
Berichten
1.488
Internet
  1. Ziggo
Digitale TV
  1. Ziggo
Ook niet als je dat aanmaakt op een computer van iemand die wel internet heeft? "Mijn Ziggo" moet je sowieso altijd zelf aanmaken.
 

retep_

Forum Gebruiker
Berichten
816
Digitale TV
  1. Ziggo
zie hieronder alleen tv van Ziggo, rest is zoals je ziet grijs en niet kiesbaar1614540788794.png
 

retep_

Forum Gebruiker
Berichten
816
Digitale TV
  1. Ziggo
klopt maar j de boer beweerde geen internet is geen mijn Ziggo, ik laat zien dat dat wel kan, in dit voorbeeld met alleen tv als je dan ook telefoon hebt zal die ook zwart zijn, maar heeft allemaal weinig zin want andere hebben al gemeld dat je een geheim nummer niet zelf (meer) kan instellen in mijn ziggo.
 
Bovenaan