René
Moderator
- Berichten
- 10.083
- Internet
- Plinq
Als de update klaar is gezet, en je kunt niet wachten, dan kun je de box ook terugzetten naar fabrieksinstellingen.
Dan wordt de update meteen meegenomen. Je raakt verder niets kwijt, opnames blijven gewoon bewaard net als de meeste settings zoals favorieten en profielen.
Dan wordt de update meteen meegenomen. Je raakt verder niets kwijt, opnames blijven gewoon bewaard net als de meeste settings zoals favorieten en profielen.