Ketnet nog niet in HD?

ik reageer op de reactie erboven. Dat mag toch wel duidelijk zijn. En uitspraken als stekende wespen hebben slechts een doel: het persoonlijk maken. En daar pas ik dit keer voor.
 
ik reageer op de reactie erboven. Dat mag toch wel duidelijk zijn. En uitspraken als stekende wespen hebben slechts een doel: het persoonlijk maken. En daar pas ik dit keer voor.
Ik neem aan niet op mijn reactie, aangezien ik hetzelfde schrijf en jij het vervolgens ontkent.
Volgende keer even de persoon citeren waarop je reageert.
 
Nee dat is niet bekend schreef je. Wie weet maakt Ziggo er zelf wel SD van. Als ze aan het HD signaal kunnen komen moeten ze het ook gebruiken en doorgeven.
Dit klopt, het enige dat de tussenpartij doet is het signaal leveren en dat is HD. Dit zou suggereren dat de tussenpartij knoeit met het signaal. Dat heb ik daadwerkelijk nog nooit gehoord. Alle providers krijgen hetzelfde signaal. Al na gelang het contract wordt dit een op een doorgegeven of omgezet maar SD. Echter mag Ziggo het HD leveren.
 
Alle providers krijgen zeker niet hetzelfde signaal. Iedere provider heeft zijn eigen aanvoerstream met daarin de zenders die hij wenst te ontvangen, lees die door de desbetreffende provider worden doorgegeven. RedBee levert - en dat bevestigen meerdere providers - hen Ketnet in SD en niet in HD. Dat ligt aan de overeenkomst die RedBee met providers heeft gemaakt over de aanvoerstream. Naar aanleiding van het betreffende artikel is in ieder geval een provider met RedBee in contact getreden om de huidige SD aanvoer naar HD te kunnen omzetten. En dus Ketnet in HD aan klanten te kunnen aanbieden. Ik kan natuurlijk niet volgen hoe deze gesprekken lopen maar bij deze provider is Ketnet in ieder geval op dit moment nog steeds in SD.

Ik begrijp dat Bor ook zijn bronnen heeft bij RedBee en inhoudelijk weet welke diensten zij aanbieden. Ik heb dan andere wellicht minder met de materie bekende bronnen bij dit bedrijf. Maar wat ik weet is dat RedBee wel degelijk van zenders zowel een SD als HD aanvoer aan kan bieden en dat RedBee ook zelf met betere apparatuur dan veel providers vaak voorhanden hebben HD naar SD omzetten. Maar ik zal het volgende maand eens vragen als ik daar weer ben.
 
Terug
Bovenaan