Giga en aanpassing AOP door monteur

Aop wordt wel gratis gewisseld. Maar als je de Aop van bijvoorbeeld de woonkamer in de meterkast wil hebben zal je moeten schuiven.
 
en indien jezelf aan het Ziggo AOP gaat knutselen kan je boetes krijgen ( want je zit aan andermans spullen ,AOP is ziggo eigendom)
of je signaal wordt afgesloten en dan kan je niks meer
Nee boetes krijg je niet, maar als je zelf gaat knoeien heb je kans op slecht of zelfs helemaal geen signaal. Gewoon nog een keer bellen en eis dat een monteur moet komen. Niet te snel opgeven.
 
Het is een maand geleden en de TS heeft nooit meer gereageerd dus er verder op in gaan is vergeefse moeite.
 
ik zeg alleen wat er kan gebeuren (niet dat dit met 100% zekerheid gebeurt )
en ziggo is als eigenaar van het AOP en onderliggend netwerk gerechtigd volgens de eigen AV gewoon een boete op te leggen
 
Nou ze zullen de kosten van het in orde maken van de aop. Dat is nou niet echt een boete. Doen ze dat toch dan kan je het aanvechten. Maar ik twijfel of ziggo wel eigenaar is van die aop.
 
Aop wordt wel gratis gewisseld. Maar als je de Aop van bijvoorbeeld de woonkamer in de meterkast wil hebben zal je moeten schuiven.
Inderdaad, schuiven ja.....99 Eurootjes voor het eerste uur, daarna 15 Euro/15min erbij. Als je mazzel hebt komt de monteur van de aannemer op tijd. (Ik heb 6 uren zitten wachten) Dan binnen 15 minuutjes is deze weer weg. Moet wel zeggen dat de connectors er keurig op worden geperst. En uiteraard garantie.
 
Terug
Bovenaan