Geen groene maar grijze coax kabel in de meterkast

Sinds april zijn de energiekosten nog maar €200 totaal. En dan heeft de airco in juni, juli, augustus en september 24u per dag aan gestaan.
Even wat anders, ik vind dit toch een hele prestatie, 24u de airco aan hebben en dan zo'n laag bedrag met deze energie prijzen? Ik wou dat ik zo'n goed geïsoleerd huis had. :)
 
Zonnepanelen doen veel hè... en wij hebben een meerjarig energiecontract (tot 2024) uit 2018 meeverhuisd. En met die verhoogde energiebelastingcompensatie zijn de vaste kosten nog steeds €0,-. Maandelijks staat deze op -€15,40, maar in het totaaloverzicht is deze niet negatief. Onze klap met de hoge energieprijzen komt nog wel... maar voor nu zingen we het even mooi uit. Zeker met de €380,- compensatie die er ook nog bij komt.

Overzicht betreft de afgelopen 6 maanden en de "winter" moet nog komen, maar we gaan ook verwarmen met de airco. Na een dag testen blijkt het een erg goed alternatief. Tot een buitentemperatuur van -15°C kan de warmtepomp van de airco nog 'warmte' uit de lucht halen.

IMG_0822.jpg

Sorry voor het offtopic gaan :>

Hirschmann Koka 9 TS it is :)
 
Laatst bewerkt:
Ook offtopic, maar zit met hetzelfde 'probleem'.
Vast contract tot medio 2023, betaal nu 100€, met die 380€ tegemoetkoming ga ik geld verdienen, misschien dat ik ook maar kabeltjes ga vervangen dan ;) (en volgend jaar zien we wel verder ;) )
 
Terug
Bovenaan