De nieuwe site is gelanceerd! Ziggo Gebruikersforum is vanaf nu het Provider Forum. Bekijk de aankondiging.

Commentatoren Ziggo Sport irritant.

eding

Forum Gebruiker
Berichten
120
Internet
  1. Ziggo
Digitale TV
  1. Ziggo
Het is altijd irritant als je zelf meer ziet dan de commentator. De commentator zou toch de expert moeten zijn. Dit valt me ook wel eens op bij wielrennen op de nos of eurosport. Ik zie dan dingen als leek die door hen gemist worden. Maar die commentatoren zitten natuurlijk ook allerlei boekwerken en internet pagina's te doorspitten, tijdens de wedstrijd. Ook al zijn ze met zijn tweeën, toch gebeurd het wel eens dat geen van beiden de beelden bekijkt en iets mist.

Multitasking is ook een kunde die een commentator moet beheersen.
Ik irriteer mij ook aan het feit dat dhr. Mol e.e.a. mist, maar dat zal ook komen omdat in zijn uppie alles in de gaten moet houden.
Als hij dus de ronde tijden aan het checken is, zie je niet wat er op de baan gebeurd.
Engels commentaar wat b.v. op YouTube na de races te zien is, wordt ook met 2 man gedaan, en 2 zien er meer dan 1.

En klachten zijn gehoord waarschijnlijk
Olav Mol verdwijnt als formule-1-commentator
 
Laatst bewerkt:

CreativeS

Forum Gebruiker
Berichten
16.399
Internet
  1. KPN
Digitale TV
  1. KPN
Olav Mol wilde zelf niemand naast hem… voegde niets toe, want hij wist zelf alles al. Kuch, kuch. Eindelijk verlost van hem. Slechter kon het niet worden.
 

Shadowranger

Forum Gebruiker
Berichten
591
Internet
  1. Ziggo
Digitale TV
  1. Ziggo
@CreativeS : Olaf Mol heeft wel degelijk meerdere keren een "self-proclaimed" expert naast zich gehad als co-commentator in de vorm van een Christiaan Alberts en Guido vd Garde en als ik het goed heb ook een zekere R. Doornbos (pre Ziggo)? In alle gevallen kunnen die gasten hun bek niet houden als er boordradio's zijn en kakelen over zaken die totaal niet relevant zijn bij de beelden die je ziet of enigszins steekhoudend zijn bij het onderwerp.

Nog even los van het beruchte kwartet bij het Formule1 Café (Kamphues, Doornbos, Tom Coronel en Van Gameren) die elkaar constant lopen te "bashen" op TV. Nee, professionaliteit druipt er daar niet vanaf. De enige die goed klikt met Olaf is Jack Plooi, waar je tot op heden niets meer van verneemt hoe het met hem verder gaat (waarschijnlijk weer terug in de praktijk als tandarts).

Als dit ondermaats niveau doorgezet wordt bij Viaplay door (Eurosport commentator) Nelson Valkenburg, die gezelschap krijgt van coureur en "expert" Melroy Heemskerk (who the f#ck is he?) als co-commentator, dan denk ik dat de spanning die kijkers nu hebben met het commentaar van Olaf, in slaap sukkelen. Heb je wel eens gekeken naar races op Eurosport met het commentaar van Valkenburg? Ik red het niet tot het einde van de race....:shocked:

Olaf is een klasse apart, net als Jack van Gelder destijds bij voetbal op de radio. Die kon werkelijk de bal het doel in praten. Gepassioneerd voor hun vak heet dat. Ik hoop dat Max dit jaar zijn wereldtitel verzilverd, zou een mooi afscheid zijn voor als Mol toch stopt.

Je houdt van zijn commentaar of niet. Met het vertrek van Olaf gaat een hoop parate kennis en toegang tot info (vaak via achterdeurtjes of goede vriendschappen), waar anderen niet aan kunnen komen, verloren. Hij heeft niet voor niets een FIA award gekregen voor zijn werk. Zegt toch wel wat. Dat hij dan af en toe wat mist of verkeerd zegt neem ik dan voor lief.
 

kokkie44

Forum Gebruiker
Berichten
330
Internet
  1. Ziggo
Digitale TV
  1. Ziggo
Het grootste voordeel dat de F1 bij Ziggo verdwijnt is toch wel dat we eindelijk verlost zijn van die Rob-kan-mn-muil-niet-houden-als-ik -iemand-iets-vraag Kamphues. Wat een ongelooflijk *** is dat.>:(
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Bovenaan