Ziggo verbetert online tv-dienst Ziggo GO

Status
Niet open voor verdere reacties.

Johnny54

Moderator
Berichten
19.390
Internet
  1. Ziggo
Digitale TV
  1. Ziggo
Ziggo GO is beschikbaar voor mobiele apparaten zoals tablet en smartphone, maar de online tv-dienst kan met een app ook gebruikt worden op Smart TV's, mediaspelers als de Apple TV HD/4K en Amazon Fire Stick HD/4K en op alle mediaspelers die functioneren op het besturingssysteem Android TV OS/ Google TV.

Bron
 
Een verbetering? De laatste dagen duurt het laden langer, lijkt wel 'over' belast.
Bij chromecast tv, bij updates weeeeer je pw ingeven.
Nu een drama met het terugzien van F1 de voorbeschouwing (Win10).

Edit: via chromecast tv geen problemen (android). Met een nieuwe pc Win11 hetzelfde als hierboven vermeld.
 
Laatst bewerkt:
Ziggo go is al maanden ellende op mijn Xiaomi Mi tv stick, Ziggo zegt dat het bekend is en hiermee bezig te zijn. Maar lukt ze nog steeds niet om het optelossen!
Ziggo staat ook bekend dat na updates er veel problemen zijn !
 
ik moet eerlijk zeggen dat ik tot voor kort nooit problemen had. Maar sinds kort gebeurt het regelmatig dat het programma ongeveer halverwege stokt en eindeloos gaat tollen met zo'n draaiend cirkeltje. Of er verschijnt een mededeling dat het te druk is om verder te gaan "probeer het later nog eens".
 
Is al weken een en al ellende met die nieuwe versie Ze hadden die oude versie gewoon moeten laten staan dat werkte prima Nu moet je steeds opnieuw inloggen Het is te druk gaat hij opnieuw laden of je krijgt helemaal geen verbinding waardeloos
 
Ook heel vaak hikken in replay tv, waardoor de infobalk over de ondertiteling komt. Dat is heel lastig wanneer we in bed tv kijken en dus het geluid zacht hebben staan in verband met kinderen.
 
De Xiaomi Mi tv stick heb ik vervangen door de Google tv stick HD 39,99 bij Cool en nu geen problemen meer met Ziggo go!
 
Op de laptop is het een drama.Traag inladen en regelmatig een rondje en matig beeld.ps Heb 1000 gig internet
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan