Ziggo - Televisie

Vragen, antwoorden en discussies over televisie van Ziggo
30,1K
30,1K

Ziggo - Algemeen

Vragen, antwoorden en discussies over algemene zaken die met Ziggo te maken hebben
9,8K
9,8K

Laatste Ziggo berichten

Secretcircle
Misschien een ietwat domme vraag maar kan het ook iets te maken hebben met een pincode vanwege de content? Daarmee bedoel ik dat de prompt om deze in te vullen niet verschijnt om een of andere reden.
Apple TV+ vanaf nu beschikbaar op de Next en Next Mini
https://community.ziggo.nl/t5/Ziggo-Updates/Apple-TV-vanaf-nu-beschikbaar-op-de-Next-en-Next-Mini/ba-p/1333913
SkyShowtime bij Ziggo, inbegrepen
Heb je niet per ongeluk 2 accounts aangemaakt? Eentje via (de webiste) van Ziggo? En eentje op de tv bij Skyshowtime zelf?
Formule 1 2024 : 7 races (ook eerste in Bahrein) op kanaal 58. RTL (Duits)
https://www.rtl.de/cms/formel-1-start-in-bahrain-2024-tv-uebertragung-bei-rtl-zeitplan-freies-training-co-alle-infos-5077734.html Insgesamt sieben Rennen zeigt RTL in der Formel-1-Saison 2024 live im Free-TV. Dazu zählen der Saisonauftakt in...
Ondertiteling op ESPN (kanalen 18 en 421)
Geen probleem hoor. Is gewoon uit te zetten op mijn Philips TV en ook op mijn decoder. Gewoon ff de gebruiksaanwijzing lezen. :)
Ping..lag..latency naar google dns 8.8.8.8 met een docsis 3.0 of 3.1 modem.
Ok bedankt. Wel genoeg gezien. Maar...ik teste laatst met mijn meetapparatuur..en zag de gemiddelde pingtijden lager op ofdm modulatie, dan een docsis3.0 modem. Jullie resultaten zijn net andersom. Hogere ping tijden op 3.1 dan 3.0. Vreemd.
Omruilen Next naar Next Mini niet meer mogelijk - waarom zou je het willen
Voor mij zou het ook niet werken want ik heb geen internet van Ziggo. Maar er zijn nog wel meer nadelen zoals geen eigen apparatuur meer kunnen gebruiken.
9
  • Gesloten
AOP vervangen in verzorgingshuis?
Hoi @ber000000-6 , Dank voor uw reactie. Het gaat om de gemeente (-). Mijn familielid moet wel 10 euro per maand betalen voor TV, maar dit abonnement loopt via het verzorgingshuis, direct niet bij Ziggo.
Wat zou Ziggo moeten doen om de concurrentie voor te blijven?
Voor mij geldt hetzelfde, genoeg aan 100/25 van Ziggo. Maar om eerlijk te zijn is het m.i. niet Ziggo die mensen iets opdringt, maar dat doen de mensen zelf.....ze laten zichzelf het glas opdringen door de glasboeren. Die verkopen de heilige...
Email ontvangen of ik mijn abonnement wil verlagen ??
Ik heb zelfs genoeg aan 50/25 maar deze hebben ze niet......ik hoop dat er ook eens een betaalbaar aanbod komt voor mensen die niet veel met internet doen zoals ik. Ik hoor van veel mensen die wat ouder zijn dat ze internet puur gebruiken om wat...
Een betere deal afsluiten. Hoe doe je dat eigenlijk?
Ik heb gebeld naar de afdeling Opzeggen van Ziggo. 6 maanden lang € 20 korting op abonnement en een jaar gratis ESPN. Ik ben daar best tevreden mee en ging heel makkelijk.
Ziggo email werkt niet
Vorige week 4 dagen niet in kunnen loggen. Stond op de inlogpagina keurig aangegeven dat ze er mee bezig waren om het op te lossen. Schijnbaar rommelt het wat in het serverpark. Ik zeg, tijd voor een harde reset ;D
Afstandbediening nextbox
10 seconden beide knoppen indrukken. Tv en 0 Maar eerst 3 seconden het knopje op de mininext indrukken. Dan zullen ze gaan pairen.
Inbraak op 600 Ziggo mailaccounts
Leuk idee van zo'n lock. Ik zal het eens voorstellen bij een ander forum waar ik actief ben. Toevallig hadden we daar hetzelfde. Iemand die al 8 jaar actief was op het forum plaatste plots een spambericht. Zijn laatste post was uit 2022. Het...
Terug
Bovenaan