• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

zwart beeld

  • Onderwerp starter dennisvangemert
  • Startdatum
Status
Niet open voor verdere reacties.
D

dennisvangemert

hallo, ik heb een Panasonic viera TX-L42E6EW, ik heb van Ziggo een CI+module gekregen, deze is geinstaleerd volgens de handleiding, nu heb ik bij het aanzetten alleen zwart beeld met geluid, op heb moment dat ik van zender verander komt er wel beeld! iemand een idee hoe dit kan, en hoe ik dit op kan lossen?
 
Misschien eens kijken voor een update van je televisie?

Dan kan vaak het probleem zijn..

Heb het al diverse keren meegemaakt namelijk..

Xsjlo
 
hallo, ik heb een Panasonic viera TX-L42E6EW, ik heb van ziggo een CI+module gekregen, deze is geinstaleerd volgens de handleiding, nu heb ik bij het aanzetten alleen zwart beeld met geluid, op heb moment dat ik van zender verander komt er wel beeld! iemand een idee hoe dit kan, en hoe ik dit op kan lossen?

Neem aan dat je een 1.2 module in je tv hebt, je kunt de firmware van je tv updaten als je versie ouder is dan Ver. 3.720.

Check the current version of firmware used by your TV.

Panasonic recommends that you update the firmware in your TV if either of the following conditions exists: If the firmware version indicated is older than the version being offered, please update firmware.
It will only be necessary to update the software if the version that you have in your TV is older than the version being offered.
 
Mocht je tv een update nodig hebben, verwijder dan voor je hem update je CI+ Cam.
Dit om storingen of schade aan je tv toestel te vermijden.
 
De tv heeft de laatste update
 
Oke, en welke CI+ module heb je?
De blauwe 1.2 of de oranje 1.3?
 
Als je in het hoofdmenu van je tv naar instellingen->Interface->On demand instellingen gaat.

Kun je daar kiezen voor activeren/deactiveren.
Kies voor deactiveren.

Als het goed is moet je tv nadat je hem uit, en weer aan gezet hebt gewoon werken.
 
Dat werkt, dankje. Snap niet dat ze me dat bij de technische dienst van ziggo niet konden zeggen
 
ik was toch wat te snel met mijn conclusie, als ik de tv bv 5 minuten uitzet en dan aanzet krijg ik gelijk beeld erbij, na een nacht uitgestaan te hebben echter weer zwart beeld en alleen geluid.
nou zag ik wel dat er een CI+module update was, er stond:
nieuw volgnummer is 106
huidig volgnummer is 7
als ik deze uitvoer komt er te staan:
the system id of the download does not match the STB resident
ik weet niet wat dit betekend en of dat wat met mijn probleem heeft te maken, maar hoop dat iemand weet wat ik hiermee moet
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan