• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Zowel Analoog als Digitaal storing

B

blitzz4ever

Hallo,

Ik heb een probleem dat zowel in de digitale als de analoge aansluiting zit.
Nadat ik alles heb aangesloten krijg ik op bijna alle kanalen (analoog) witte ruis. En dan niet zoals vroeger ruis, maar witte doorbroken streepjes over het hele beeld.
Het vreemd is dat dit eigenlijk steeds gebeurd als de mediabox reset (althans hier lijkt het op).
Maar ook op sommige kanalen is het alleen maar.
Om de ongeveer 15 minuten gaat de mediabox uit en weer aan en laat dan die getallen zien voorop.
Op dat moment ruist de analoge tv en als je digitaal kijkt wordt je dus zeg maar eruit gegooid.

Waar kan dit aanliggen?

Ik dacht zelf dat de ruis lag aan resonantie van andere kabels, maar zelfs toen ik de coax kabels helemaal apart heb laten lopen gebeurde dit.

Ik heb het alleen niet als ik de tv meteen op de hoofdaansluiting aansluit (dus zonder internet/tv/radio splitter van upc).

Hopelijk kan iemand me helpen van dit forum.
 
Vanavond heb ik ook problemen hiermee gehad [nu al voor de 3de keer deze week]. Ineens begint mijn DTV last van het wegvallen van het geluid, blokjes etc, te hebben. Wanneer ik naar de signaalsterkte pagina van de MB instellingen kijk schommelt de signaalkwaliteit om de seconde van 0% naar 70%, valt terug naar 25%, op naar de 50%, valt terug naar 0% en het gaat zo door. Tijdens deze storingen gaat mijn signaalsterkte ook fors achteruit [50% ipv mijn normale 70-75%]. Elke keer deze week, toen ik merkte dat ik last van storing op mijn DTV had, is mijn internet en VOiP verbinding ook helemaal uitgevallen. De laaste 2 keer heeft het ruim 24uur geduurd voordat mijn internet en VOiP verbinding weer draaide. Volgens mij hebben wij hier in Rotterdam [PC 3014 - Rotterdam Centrum] en ook in andere delen van het land héél véél blokstoringen problemen op dit moment en daar ligt het probleem waarschijnlijk aan.
 
Terug
Bovenaan